"BORBA JE TRAJALA 12 GODINA"! Seka Aleksić nikad emotivija, O MAJCI je ispričala OVO!

Autor:

Zabava

27.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicine reči kidaju dušu!

"BORBA JE TRAJALA 12 GODINA"! Seka Aleksić nikad emotivija, O MAJCI je ispričala OVO!

Foto: ST/N. Mutić

Emisija koja svojom aktuelnošću i zanimljivim gostima ima svu moguću pažnju domaće publike, a koja je plod intelektualnog i duhovnog zalaganja spisateljice Vesne Dedić,  emisija Balkanskom ulicom, je i u svom najnovijem izdanju osvojila srca publike.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Dedić

Pevačica Seka Aleksić gostovala je kod Vesne i tom prilikom otkrila pojedinosti iz svog života, te dubokom emocijom oduzela dah voditeljki i čitavom auditorijumu.

-Tražim dokaz ljubavi, jer ga nisam imala u detinjstvu. To sam razrađivala u svojoj glavi godinama. Kada imate porodicu koja se raspala i kada samo majka dalje ljubav, a otac ne, to je onda tako. Meni je ta ljubav falila tokom školskih i tinejdžerskih dana. Sada ja i kod prijatelja i kod saradnika tražim dokaz ljubavi. Sada bih tražila dokaz ljubavi i od publike u studiju, da sam malo duže sa njima tražila bih potvrdu da me vole. Zato što je to jedan hendikep, nešto što meni uvek fali, ta ljubav koju neko treba da mi pokaže, da ja budem sigurna da me neko voli. To je sve nedostatak te roditeljske ljubavi u detinjstvu. To nam ostaje za ceo život - počela je emotivnu ispovest Seka.

Foto: Saša Leteći

Seka Aleksić

-Rat je počeo, mi nismo ni znali da će početi rat. Mi smo čamcem prešli preko Drine i otišli smo u banju Koviljaču. Mama je tada živela sa jednim čovekom, to je bio moj očuh Milan. On i mama su se upoznali na poslu u Zvorniku. On je sa nama krenuo u banju Koviljaču. To je čovek koji je mnogo pomogao mojom mami u životu. Od svih muškaraca koje je mama sretala, mislim da joj je moj očuh najviše pomogao. Zanimljivo je da taj čovek nema svoju decu, ali je brata i mene voleo kao da smo njegovi. On je u stvari taj moj tata iz detinjstva. On je pokušavao da mi nadomesti očevu ljubav - prisetila se pevačica stresnog perioda.

Prvi veliki bakšiš

- Sa 14 godina sam počela da pevam. Imala sam svoj bend, nastupali smo svugde gde su nas zvali. Ja sam sa 14 godina donela kući 20 maraka, to su bile devedesete godine. To su u to vreme bile velike pare. Mama je bila u šoku. Vikala je "Svetlana, odakle ti ovoliko para", počela je da drhti, pošto je ona u to vreme mogla da zaradi možda pet maraka. Mama je od tih para kupila zamrzivač, napunila ga hranom, platila je sve što je trebala. To je bio bakšiš, mama mi nije verovala da sam zaista zaradila toliko para -rekla je Seka.

- Manje je bilo pevača kada sam počinjala karijeru, sada ih ima koliko hoćete. Imala sam podršku kolega, hvalili su me pevači - prisetila se Seka svojih početaka. 

Foto: Instagram.com

Vesna Zmijanac

Podrška Vesne Zmijanac

- Vesna Zmijanac mi je pružila veliku podršku. Nju sam upoznala u šminkernici, kad nisam pala u nesvest. Došla je da se šminka, i ja sam se šminkala, gledala sam u nju bez teksta. Onda se ona okrenula i iz čista mira mi je rekla "mala, gledala sam te, super je, svaka čast". Zamisli to, žena koja ti je čitav život idol, o kojoj maštaš i sanjaš, priđe ti, kao da ste do malopre kuvale ručak, pa sad da ti kaže nešto između toga. Naravno, posla toga je bilo dosta kolega koji su mu pružili podršku, ali sam nju prvu poznala - ispričala je Seka.

Borba za potomstvo

- Moja drugarica se 12 godina borila za potomstvo. Posle 11 vantelesne oplodnje ona je u 44. godini rodila devojčicu. Vezana sam za tu priču, jer sam ja moju drugaricu upoznala sa doktorkom kod koje sam išla dok sam se borila za potomstvo. Moja drugarica ima dete iz prvog braka, koje je rodila pre više od 20 godina. Zamislite mozak i borbu te žene koja 11 godina pokušava da rodi dete. Ja kažem, neće onda kada mi hoćemo, nego kada Bog kaže. A njoj je Bog stvarno dao u pravo vreme. Žene, ne gubite nadu, desiće se, samo je potrebno da se opustimo, da se stabilizujemo-poručila je Seka, a onda je ispričala u kom periodu se njoj desila uspešna vantelesna oplodnja, koja je bila treća po redu - ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading