MILIONSKO POJAČANJE NEZADOVOLJNO NA MARAKANI: Milson zažalio što je došao u Zvezdu

Autor:

Sport

27.10.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sad nisu na istoj "talasnoj dužini"

MILIONSKO POJAČANJE NEZADOVOLJNO NA MARAKANI: Milson zažalio što je došao u Zvezdu

Foto: Starsport

Milson slavi gol protiv Benfike

Felisio Milson dobija šansu "na kašičiću" kod Vladana Milojevića i nije zadovoljan svojim statusom u beogradskom klubu, tvrdi izraelski list "One". Reprezentativac Angole je letos stigao sa velikim očekivanjima, ali za sada nije dobio očekivanu minutažu. Iako se pokazao dobrim potezima i postigao gol protiv Benfike, čini se da nijedna strana za sada nije zadovoljna.


Prema navodima izraelskog lista, Milson je izrazio nezadovoljstvo finansijskom situacijom u klubu, tvrdeći da je primio samo jednu platu od dolaska u srpski klub.
Republika

Foto: Starsport

Milson protiv Novog Pazara

- Prema rečima njegovih prijatelja iz Makabija, Milson je rekao da je primio samo jednu platu od kada je došao u srpski klub, a finansijska situacija u klubu ga razočarava i ljuti, pišu Izraelci.

Osim toga, oseća se kao da ne pripada u Beogradu i teško uspostavlja vezu sa ostatkom ekipe. Posetivši svoje bivše saigrače kada su dolazili u Beograd zbog utakmice sa Real Sosijedadom, navodno je izjavio da je pogrešio što se odlučio da obuče crveno-beli dres. Zvezda je bivšeg igrača Makabija iz Tel Aviva platila između četiri i pet miliona, pa je jasno da više da sedi na klupi ne može.

Iako nije bio u timu protiv Monaka i Radničkog iz Niša, Milson je postigao gol juče protiv Spartaka iz Subotice. Ipak, nešto se sigurno krije iza toga što mu Milojević ne veruje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading