ČUDI SE ŠTO MU PESME PUŠTAJU NA RADIJU! Baja Mali Knindža iskren do koske o svom životu, rešio da izda i knjigu!

Autor:

Zabava

27.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što ja spremam je ta knjiga u kojoj ću sve reći i sve obelodaniti, a malo ko zna da sam ja pevač koji je popunio najviše ukrštenica, tvrdi on.

ČUDI SE ŠTO MU PESME PUŠTAJU NA RADIJU! Baja Mali Knindža iskren do koske o svom životu, rešio da izda i knjigu!

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevač Baja Mali Knindža otkrio je da je njegov život ispunjen brojnim nastupima i koncertima, često čak i na dva bliska mesta u jednom danu. Uprkos tome, planira da uspori tempo nakon dočeka Pravoslavne nove godine, s obzirom na očekivano smanjenje privatnih veselja.

- Moraću ove godine da usporim tempo, nakon dočeka Pravoslavne nove godine ne verujem da će biti toliko privatnih veselja. Moram da kažem da često moje tezge ne pogađam samo ja već i moje kolege i prijatelji - govorio je Baja za emisiju "Premijera - vikend specijal".

Foto: youtube.com/Premijera Official

Baja Mali Knindža

 

 

Baja je potom rekao da često kolege koje nastupaju sa njim, odu pre nego što on počne da peva:

- Ne znam što to rade, čim ja krenem da pevam, oni odu, ali tu ima mlađih kolega koji me vole i koji me cene - rekao je Baja te je otkrio da će u svojoj knjizi otkriti kakav je život imao i da će se njegove pesme naći u istoj:

Foto: printscreen/TV Happy

Baja Mali Knindža

 

- Ono što ja spremam je ta knjiga u kojoj ću sve reći i sve obelodaniti, a malo ko zna da sam ja pevač koji je popunio najviše ukrštenica, a nikada mene nije bilo u krštenicama. Mene niko ne pušta na radiju a svi pevaju moje pesme - rekao je Baja.

Inače nedavno, poznati pevač Baja Mali Knindža iznenadio je javnost svojom izjavom da ne uzima bakšiš! Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, pa je tako pevač oduševio gestom mnoge, koji su i posvedočili da ovo nije prvi put da odbije novac dok peva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading