RASKOMADANOG ĆANDU LJUBILA NAKON UBISTVA! Karleuša otkrila JEZIVE detalje: Telo su mu povezivali CRNIM KONCEM u jednu masu!

Autor:

Zabava

28.10.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvoreno o događaju koji je obeležio njen život!

RASKOMADANOG ĆANDU LJUBILA NAKON UBISTVA! Karleuša otkrila JEZIVE detalje: Telo su mu povezivali CRNIM KONCEM u jednu masu!

Foto: Privatna arhiva Vladimir Lukić

Muzička zvezda Jelena Karleuša izaziva pažnju domaće javnosti od samog starta karijere, a njen buran život već tri decenije puni novinske stupce. Jedan od najintrigantnijih segmenata njenog života je veza sa Zoranom Davidovićem Ćandom, koji je likvidiran 23. marta 2000. godine. Jelena je otvorila dušu i otkrila šta se desilo nakon njegovog ubistva.

Republika

Foto: Republika

Karleuša otkrila jezive detalje

- Nažalost, doživela sam da ga vidim u komadima, ali i u tim komadima, to je za mene bio on. Imala sam samo 21 godinu. Otprilike sam videla gde su mu usta i ljubila ga u ono što je ostalo od njegovog lica, jer sam ga volela najviše na svetu. Nikada taj prizor neću zaboraviti. Nikada me niko nije voleo kao on, a to je, inače, i razlog moje velike netrpeljivosti sa Svetlanom Ražnatović - ispričala je Jelena u podkastu Stefana Lazarova.

Ona je nedavno otkrila i kako je Ćanda ubijen.

- Bio je to 23. mart 2000. godine. Sa njim je bio najbolji drug, pica majstor koji je pravio pice u kiosku. Toliko o opasnim momcima. Zna se i ko ga je ubio. Svedoci saradnici su rekli da je isti ubica koji je pucao na premijera Zvezdan Jovanović. Posle sam saznala iz policijskih saznanja, da je ekipa koja ga je jurila, Zemunski klan, iz nekog čudnog razloga čekala da ja ne budem u kolima. Pucali su na Zorana iz dva kalašnjikova.

Republika

Foto: privatna arhiva

Zoran Davidović Ćanda

- Poslednji put sam ga videla u komadima. Sišla sam u sudsku medicinu da bih donela stvari za sahranu. Jedina sam koja je uradila identifikaciju i jedina koja je od kompletne porodice sišla. Tako su im savetovali. Takva sam da sam morala da ga vidim još jednom. To je slika koja će meni zauvek ostati u mislima. Meci od kalašnjikova su ogromni, a samo Zorana je pogodilo preko trideset. Ti meci otkidaju komade tela, a Zoranovo telo su patolozi povezali crnim koncem u jednu masu. To je prizor koji sam videla na stolu - prisetila se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading