DRAMATIČNA SCENE TEE TAIROVIĆ: Pevačica PADALA u nesvest po aerodromu, PLAKALA na sav glas!

Autor:

Zabava

28.10.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović imala je veliki problem, sa kojim je morala da se suoči!

DRAMATIČNA SCENE TEE TAIROVIĆ: Pevačica PADALA u nesvest po aerodromu, PLAKALA na sav glas!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Pevačica Tea Tairović nikada nije krila da ima problem sa anksioznošću. Iako je upisala i završila dve godine na fakultetu za psihologiju. Tairovićeva je uspela samoj sebi da pomogne u jednoj stvari.

Naime, ona je pre nekog vremena počela da ima fobiju od letenja avionom. Dobro se zna da je njen posao putovanje i da ne može da ide kolima na toliko dugačke relacije i mora prosto da leti. I to je radila vrlo uspešno sve do pre nekoliko godina kada je počela da joj se javlja fobija o d letenja, a to nije bilo malo naivno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Dešavalo se ko zna koliko puta da odđe na aerodrom i da joj je na gejtu pozli, da pada u nesvest, da joj nije dobro, da roni suze i plače, da ne može da se ukrsca u avion. Više puta su članmovi posade izlazili iz kabine i pitali je: ,,Devojko, da li ti hoćeš da letiš, da se ukrcaš na ovaj let ili da mi letimo?". 

Tea je nekako uspevala da se ukrca, ali joj ni malo nije bilo prijatno i ako su bili u pitanju vrlo kratki letovi, priča izvor za Skandal. 

 

- Pa zamislite amo koliko je to nju morilo da je bukvalno poskdala desetine aplikacija sa radarskim osmatranjem oko aerodroma na čitavoj ruti, ona je bolje znala vremensku prognozu nego osoblje u avionu. Da li znate koliko je to daleko išlo, koliko je ona ušla u sve to da je umela da pogodi još da avion neće moči da poleti zbog vremenskih uslova još i da neće moći da obiđe nevreme koje mu se nalazi na putu, to je bilo baš jako komplikovano  - priča izvor za medije. 

- Tea borila protiv svega toga i to na taj način što se direktno hvatala u koštac sa problemom. Dok bi drugi odustajalai od letenja, ona je gledala da leti sve više i sve češće- Ostala je upamćena jedna anegdota, kada je trebalo prvi put da krene u Ameriku i kada joj je majka napravila ispraćaj, kada je ona rekla da ne želi da ide, a majka joj je tada izgovorila, pa super onda, vrati se u Novi Sad i sedi umesto da ideš u Njujork, ona je naravno sela i otputovala na turneju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading