OVO JE SIN JOVANA MEMEDOVIĆA KOJI SE KRIJE OD JAVNOSTI! Naslednik voditelja RTS je pravi FRAJER, a evo čime se bavi - šokiraće vas POVEZANOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Memedović vodi povučen i skroman život, bez prisustva na društvenim mrežama i gotovo bez pojavljivanja u javnosti.

OVO JE SIN JOVANA MEMEDOVIĆA KOJI SE KRIJE OD JAVNOSTI! Naslednik voditelja RTS je pravi FRAJER, a evo čime se bavi - šokiraće vas POVEZANOST! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Voditelj Jovan Memedović, omiljen među ljubiteljima prirode i pustolovina, oduvek je privatnost svoje porodice vešto čuvao od javnosti. Iako često istražuje prirodne lepote Srbije i sveta kroz emisiju "Sasvim prirodno", o svojoj porodici govori retko i diskretno, štiteći njihov život daleko od medijskih reflektora. Iz braka s bivšom suprugom Mirjanom, s kojom je ostao u dobrim odnosima nakon razvoda 2014. godine, ima dvoje dece – ćerku Mašu i sina Uroša.

Uroš Memedović vodi povučen i skroman život, bez prisustva na društvenim mrežama i gotovo bez pojavljivanja u javnosti. Kao asistent snimatelja u autorskoj emisiji svog oca, Uroš se pridružio njegovom timu, deleći s njim ljubav prema prirodi i zajedničke avanture koje ih vode širom Srbije i sveta. Povezanost s ocem i posvećenost prirodnim vrednostima često ističu njihovu sličnost u karakteru i interesovanjima.

S druge strane, Jovanova ćerka Maša poslednjih meseci privlači pažnju svojim prisustvom na društvenim mrežama. Ljubiteljka prirode, avantura i putovanja, Maša na svom Instagram profilu deli trenutke sa mnogih putovanja po Srbiji i prelepe pejzaže, što pratioci rado prate i komentarišu. Njeni postovi prikazuju ne samo lepotu naše zemlje, već i zajedničke trenutke koje deli s ocem i bratom tokom njihovih ekspedicija. Poput svog oca, i ona je veliki zaljubljenik u prirodu, što pokazuje i kroz svoju autentičnu prisutnost na mrežama.

Povezanost porodice Memedović i njihova ljubav prema prirodi osnovni su delovi emisije "Sasvim prirodno", u kojoj Jovan, zajedno sa decom, podseća gledaoce na važnost očuvanja prirode i životne avanture. Porodične vrednosti, podrška i diskretna ljubav prema javnom angažmanu čine ih uzorom za mnoge koji cene jednostavnost i autentičnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading