STRAVIČNE VESTI O SMRTI POZNATOG GLUMCA! Ćerka potvrdila da je UMRO, ovo je uzrok (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumac iz kultnog fima "Ratnici podzemlja" preminuo!

STRAVIČNE VESTI O SMRTI POZNATOG GLUMCA! Ćerka potvrdila da je UMRO, ovo je uzrok (FOTO)

Foto: pixabay.com

Tragične vesti koje su potresle svet

Poznati glumac Dejvid Haris, koji je stekao slavu ulogom Kočisea u kultnom filmu "Ratnici podzemlja", preminuo je u 75. godini. Vest o njegovoj smrti potvrđena je za "New York Times", a njegova ćerka je otkrila da se glumac već neko vreme borio sa rakom.

Dejvid Haris ostavio je neizbrisiv trag u svetu kinematografije, glumeći u mnogim serijama kao što su "Hill Street Blues", "MacGyver", "ER", "Law & Order: Special Victims Unit" i "NYPD Blue".

Republika

Foto: youtube/printscreen/Dante Jayce

Glumac Dejvid Haris umro od raka u 75. godini

Međutim, najzapaženiju ulogu definitivno je ostvario u filmu "Ratnici podzemlja". Iako je prošlo mnogo godina od premijere filma, Haris je 2016. godine isticao koliko mu znači što i dalje privlače pažnju gledalaca, te kako je ponosan na deo svog glumačkog nasleđa koji je ostavio kroz ovu ulogu. Pored uloge u "Ratnicima podzemlja", Dejvid Haris je ostvario značajne uloge i u filmovima poput "Brubaker", "Quicksilver" i "James White".

Dejvid Haris rođen je u Njujorku 18. juna 1949. godine, kako je potvrdila njegova ćerka. Pohađao je Srednju školu za izvođačke umetnosti, ali nije bio siguran u svoj put. "Nisam znao šta želim da radim, uvek sam bio šalaš", rekao je Haris u intervjuu 2022. godine, te otkrio da mu je jedan profesor engleskog jezika preporučio da se pridruži dramskom odeljenju škole. 

"Zaljubio sam se u to", dodao je. "Rekao sam, znaš šta, mislim da je ovo moja niša". Kasnije je pohađao Američku akademiju dramskih umetnosti u Njujorku, prema njegovom biografiji na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading