PAD POZNATOG PEVAČA SA TREĆEG SPRATA LEDI KRV U ŽILAMA! Sigurnosna kamera USNIMILA SMRT, na mestu pao ko POKOŠEN!

Autor:

Zabava

28.10.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajni snimak razotkriva tragediju?!

PAD POZNATOG PEVAČA SA TREĆEG SPRATA LEDI KRV U ŽILAMA! Sigurnosna kamera USNIMILA SMRT, na mestu pao ko POKOŠEN!

Foto: Credit: Courtesy of HUGO / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Shutterstock

Vest o tragičnoj smrti Lijama Pejna (31), bivšeg člana planetarno popularnog benda "One Direction", pogodila je njegove obožavaoce širom sveta. Pejn je preminuo nakon što je, prema prvim izveštajima, pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, gde je boravio na odmoru. Čitav slučaj obavijen je misterijom, a brojni obožavaoci i mediji tragaju za odgovorom na pitanje šta je tačno dovelo do ove tragedije.

Republika

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bend "One Direction" raspao se 2016. godine

Prema navodima argentinske novinarke Paule Varele, trenutak Pejnovog pada zabeležen je sigurnosnim kamerama hotela, ali taj uznemirujući snimak za sada nije pušten u javnost. Varela je izjavila da se na snimku vidi kako se pevač onesvestio i pao sa terase hotela, što je navelo mnoge na zaključak da se nije radilo o svesnom skoku. 

- Postoji snimak koji nije pušten u medije, a na njemu se vidi da je Liam izgubio svest. Da se onesvestio na krevetu, pao bi na njega, ali se nalazio blizu terase - izjavila je Varela u emisiji "Socios del Espectaculo", te dodala da ovaj snimak može pružiti ključne informacije o okolnostima nesreće i otkriti šta se tačno dogodilo u trenucima pre pada.

Republika

Foto: Tanjug/AP, AGENCE / Bestimage / Profimedia

Lijam Pejn pao sa trećeg sprata hotela

Rezultati toksikološkog izveštaja dodatno su potresli javnost, jer su u Pejnovom organizmu pronađeni tragovi kokaina, benzodiazepina, kreka i tzv. "ružičastog kokaina" – opasne mešavine koja uključuje metamfetamin, ketamin i MDMA. Stručnjaci navode da prisustvo ovih supstanci može objasniti zašto je pevač bio u stanju potpune ili polusvesti, zbog čega nije refleksno reagovao da se zaštiti prilikom pada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading