BRANKA PETRIĆ PALA S BINE: Glumici POZLILO tokom predstave, Hitna odmah stigla na lice mesta!

Autor:

Zabava

20.06.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom pada sa pozornice dramska umetnica je navodno zadobila povredu.

BRANKA PETRIĆ PALA S BINE: Glumici POZLILO tokom predstave, Hitna odmah stigla na lice mesta!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Branka Petrić pala je s bine tokom predstave i doživela povredu, prenosi Telegraf.

Navodno, proslavljena glumica je večeras igrala dramu "Da krenemo ispočetka" u pozorištu Madlenianum, gde je iznenada došlo do njenog pada sa pozornice.

Prema navodima očevidaca, Branki se naglo slošilo, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć. Lekari su brzo stigli u pozorište, a glumica je prebačena u bolnicu kako bi joj bila pružena adekvatna pomoć.

Podsetimo, Branka Petić je udovica čuvenog glumca Bekima Fehmija koji je pre 14 godina, i to dve nedelje nakon 74. rođendana, odlučio da okonča život.

Republika

Foto: Boško Đorđević

Branka Petrić i večeras je igrala predstavu

Ona je jednom prilikom opisala kako je izgledao njen dan uoči smrti supruga, kog nikada nije prebolela. 

Dan ranije igrala sam predstavu "Tako je moralo biti", u kojoj glavni lik sebi život oduzima hicem iz pištolja. Kakve li ironije! Sutradan ujutro bili smo zajedno kod kuće. Krenula sam kod frizera i dok me je pratio do vrata, rekla sam mu da te večeri ne igram u pozorištu i da ćemo biti zajedno. Zagrlio me je i ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog. Vratila sam se za manje od sata, jedva čekajući da mu pokažem novu frizuru, a dočekala me je sablasna praznina. Glava mu je bila na jastuku koji je doneo iz naše spavaće sobe i da nisam videla pištolj u njegovoj desnoj ruci, kojom je pucao u slepoočnicu, i malo krvi na čelu i po kosi, mislila bih da je čvrsto zaspao. Mislim da se pokrio caršavom da odmah ne doživim šok i da se ne zaprljaju zidovi. Kakva estetika smrti - ispričala je svojevremeno glumica.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bekim Fehmiju bio je jedan od najboljih glumaca jugoslovenske kinematografije

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading