VUČIĆ NA PROMOCIJI NAUČNOG ČASOPISA "NAPREDAK": Već četiri godine dajete značajan doprinos akademskoj zajednici, ali i širem društvu!

Autor:

Vesti

20.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želim Vam mnogo uspeha u daljem radu, poručio predsednik.

VUČIĆ NA PROMOCIJI NAUČNOG ČASOPISA "NAPREDAK": Već četiri godine dajete značajan doprinos akademskoj zajednici, ali i širem društvu!

Foto: Tanjug/MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je večeras promociji naučnog časopisa "Napredak" i tom prilikom je izjavio da taj časopis već četiri godine omogućava prostor za razmenu ideja i promovisanje političke kulture i dijaloga.

"Poštovani urednici i saradnici 'Napretka', srećan sam što sam ovde na promociji vašeg naučnog časopisa, koji već četiri godine daje značajan doprinos akademskoj zajednici, ali i širem društvu, omogućavajući prostor za razmenu ideja i promovisanje političke kulture i dijaloga. Vaša misija da obuhvatite teme poput međunarodnih odnosa, geopolitike, evropskih integracija, društvenih pitanja, od izuzetnog je značaja za razumevanje i unapređenje političke teorije i prakse", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Dodao je da veruje da će "Napredak" i u godinama pred nama nastaviti da bude mesto susreta teorije i prakse i da pruža platformu za akademske stvaraoce da objavljuju svoja istraživanja i analize.

"Čime će nastaviti da doprinosi boljem razumevanju savremenih političkih izazova i podstiče konstruktivan dijalog u našem društvu. Želim Vam mnogo uspeha u daljem radu", poručio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
ines

20.06.2024 21:24

Puno sreće u daljem radu, naučni časopis može samo da donese dobro našem društvu.

Мiraš

20.06.2024 21:24

Časopis ‘Napredak’ već četiri godine predstavlja svetionik znanja i inovacija. Njegov doprinos akademskoj zajednici i širem društvu je primer kako naučna istraživanja mogu imati praktičnu primenu i pozitivan uticaj na svakodnevni život.

Đorđije

20.06.2024 21:25

Promocija ‘Napretka’ od strane predsednika Vučića ističe važnost naučnog rada u Srbiji. Ovaj časopis ne samo da podstiče akademski napredak, već i služi kao platforma za razmenu ideja koje mogu oblikovati budućnost naše zemlje.

Balša

20.06.2024 21:26

Uloga ‘Napretka’ u promovisanju političke kulture i dijaloga je ključna, posebno u vremenu kada su informacije brze i dostupne. Pružanje prostora za temeljnu analizu i duboko razumevanje društvenih pitanja doprinosi izgradnji zrelijeg i informisanijeg društva.