NAŠA NAJPOZNATIJA VIRDŽINA OBUKLA MONAŠKU ODORU! Priznala da su je preplavile emocije: "Ovde vlada divna energija"

Autor:

Zabava

01.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marta Keler deo je ekipe novog filma "Grešnik" koji je zasnovan na istinitom događaju.

NAŠA NAJPOZNATIJA VIRDŽINA OBUKLA MONAŠKU ODORU! Priznala da su je preplavile emocije: "Ovde vlada divna energija"

Foto: Instagram printscreen

U Kikindi je počelo snimanje filma "Grešnik", zasnovanog na istinitom događaju, a glavnu ulogu tumači glumica Marta Keler, koja se proslavila ulogom u filmu "Virdžina" iz 1991. godine. Za razliku od role virdžine u filmu Srđana Karanovića koja joj je donela popularnost, ali i prestižni nagradu Feliks Evropske filmske akademije, u "Grešniku" Gelerova nosi monašku odoru. 

- Preplavila su me emocije kad sam dolazila u Kikindu. Uzbuđena sam zbog prilike da budem deo ove filmske ekipe. Priča je vrlo potresna, a sve je vrlo izazovno i interesantno. Ne bih puno da otkrivam. Ozbiljno sam se pripremala i odlazila u manastir da vidim kako zapravo žive monahinje - rekla je Marta za Kurir i dodala:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Glumica Marta Keler

- Priznajem da je osećaj ovde u dvorištu manastira Svete Trojice u Kikindi veoma lep. Ovde vlada divna energija. Ovo je jedna od mojih ozbiljnijih uloga posle "Virdžine". Zaista se jako dobro osećam u ovoj priči.

U novom filmskom ostvarenju, koji se snima pod rediteljskom palicom Borka Brajovića, Kelerova će igrati mati Dariju. Film "Grešnik" prati život mladića koji je krenuo stranputicom, sve do teške nesreće, koju uspeva da preživi uz hrišćanstvo i veru. U planu je da film bude prikazan na jesen sledeće godine. 

Glavna muška uloga poverena je Vukašinu Staniću, koji tumači Strahinju. Prema njegovim rečima, u fokusu ove priče je pokajanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading