PREOTEO VERENICU KOLEGI, PA GA SLEDEĆA DOKUSURILA! Prva žena Đuze Stojiljkovića je prvo volela OVOG GLUMCA!

Autor:

Zabava

01.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac je imao uzbudljiv ljubavni život.

PREOTEO VERENICU KOLEGI, PA GA SLEDEĆA DOKUSURILA! Prva žena Đuze Stojiljkovića je prvo volela OVOG GLUMCA!

Foto: youtube.com

Glumac Vlastimir Đuza Stojiljković ostavio je veliki trag u srpskoj kinematografiji, a njegov život mogao bi da posluži kao scenario za neki budući film. Njegova supruga, glumica Olgica Stanisavljević bila verena za glumca Ljubu Tadića, kojeg je ostavila zbog Đuze i tako je otpočela njihova ljubavna priča.

- To je ljubav! Shvati nas, Ljubo - govorio je Ðuza svom prijatelju, pronela su se šuškanja po glumačkim kuloarima, a ljudi iza scene tvrdili su da je Ljuba sve to prihvatio sa mirom. Pričalo se i da je zaljubljeni par to govorio Tadiću dok je bio u bolnici.

Ovu priču jednim delom svojevremeno potvrdio je Đuzin brat Nenad.

- Nikad Ðuzu nisam pitao za tu priču da li je bila baš Ljubina verenica. Znam da je Olgica bila devojka Tadića. Ako to glumci pričaju, onda je tačno - rekao je glumčev brat.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Ljuba Tadić

Đuza i Olgica su bili dugo zajedno, do njene smrti 1987. godine, nakon čega je Đuza stupio u vezu sa Dušankom Stojiljković. Brat Đuze Stojiljkovića otkrio je kako je glumac proveo poslednje dane, te istakao da je bio potpuno izolovan.

Držala ga kao u zatvoru. Moj odnos s bratom i njegovom suprugom bio je korektan. A onda dolazi do njegove bolesti, o čemu me Dušanka nije obavestila, a o tome saznajem u kafiću. Zovem je i pitam: "Zašto?" Njen odgovor je smešan: "Đuza mi je rekao, pri čistoj svesti, da ti ne kažem da ne bi nekome rekao". Da je to laž, bilo mi je jasno, jer kod moždanog udara ni svest ni govor više nisu čisti - opleo je Nenad po Dušanki, koju je krivio za to što je njegov brat sahranjen bez prisustva najbližih.

Međutim, Dušanka je jednom prilikom ispričala sve o prvom susretu sa Đuzom i opisala kako se među njima rodila ljubav.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

 

- Kada je Đuzi umrla žena on je bio sam, a mene su Ceca Bojković i njen tadašnji suprug Ljubomir Muci Draškić zamolili da pripazim na njega pošto su putovali na more. Tako sam ga svakodnevno zvala telefonom da pitam kako se drži, da li je ručao, i zaista se među nama ništa nije dešavalo. Nisam se sa četrdeset godina zaljubila u Đuzu, niti sam htela da se udajem jer sam od braka bežala kao đavo od krsta. Ipak, kada sam jedne večeri, godinu dana posle smrti njegove žene, otišla kod njega, bio je uporan da ostanem. I malo-pomalo počela je naša druga faza. Ni jedno od nas nije htelo brak, već da uvek budemo tu jedno za drugo. Tako smo živeli skoro godinu i po dana, a pošto sam bila njegova vanbračna žena, suočili smo se s administrativnim problemima, pa smo rešili da se venčamo. Sećam se da smo bili očajni kada smo sami otišli kod matičara koji nam je rekao da ne možemo da se venčamo jer se sala renovira, a jedva smo skupili hrabrost i nismo imali ni kumove. Đuza je odmah pitao matičarku da mu bude kuma, na šta je ona oduševljeno pristala, a meni je svedok bila jedna žena koja je ušla u kancelariju. Tako smo se venčali 22. avgusta 1990. godine u kancelariji predsednika opštine - pričala je Dušanka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Laki

01.07.2024 20:15

A zašto je gospođa odvojila muža od rođenog brata, i to tokom bolesti, kad mu je možda bio najpotrrbniji. Verovatno zbog nasledstva. Jel kad pokojnik nema direktne naslednike (decu), onda se pored supruge pozivaju i bočni naslednici.