UMRLA ČUVENA GLUMICA! Kolege širom regiona se OPRAŠTAJU, svi će se sećati OVE njene uloge (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija, iza sebe je ostavila neizbrisiv trag!

UMRLA ČUVENA GLUMICA! Kolege širom regiona se OPRAŠTAJU, svi će se sećati OVE njene uloge (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Ratka Mugoša, ugledna glumica i dugogodišnja članica Gradskog pozorišta u Podgorici, preminula je u 74. godini. Vest o njenoj smrti potvrdili su predstavnici njenog matičnog pozorišta, koje je sa žaljenjem objavilo ovu informaciju. Mugoša je ostavila značajan trag na crnogorskoj kulturnoj sceni kroz brojne uloge i doprinos razvoju teatra u regionu.

Ratka Mugoša, rođena 1950. godine u Podgorici, započela je svoju glumačku karijeru u ovom gradu, gde je postala značajna figura u Gradskom pozorištu. Zahvaljujući svom talentu, upornosti i posvećenosti, ostvarila je mnoge zapažene uloge, a njen šarm i energija su obeležili prve predstave u ovom teatru.

Republika

Foto: Printscreen

Ratka Mugoša preminula u 74. godini

Jedna od najprepoznatljivijih uloga Ratke Mugoše bila je u popularnoj seriji "Budva na pjenu od mora", koja je osvojila srca gledalaca širom regiona. Njena izvanredna glumačka veština i autentičnost doprineli su velikom uspehu serije, a ova uloga je postala deo televizijske istorije i ostavila dubok utisak na publiku.

Posle dugogodišnje karijere na televiziji, Mugoša se vratila svojim korenima u pozorištu, gde je nastavila da doprinosi scenskoj umetnosti kroz brojne značajne uloge u Gradskom pozorištu. Njen doprinos pozorišnoj zajednici i kolektivu bio je od neprocenjive vrednosti, a njeno nasleđe će živeti kroz predstave i sećanja kolega, kao i publike koja je volela njen rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading