Oglasila se Milena Radulović posle Lečićevog povlačenja tužbe! Ovo je poručila Anđeli Jovanović!

Autor:

Zabava

30.09.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić tužio je Anđelu Jovanović za povredu ugleda i časti nakon što je odbila da igra sa njim, ali je danas povukao tužbu.

Oglasila se Milena Radulović posle Lečićevog povlačenja tužbe! Ovo je poručila Anđeli Jovanović!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Glumac Branislav Lečić tužio je Anđelu Jovanović za povredu ugleda i časti nakon što je odbila da igra sa njim, ali je danas povukao tužbu. Lečić je danas trebalo da svedoči pred sudom, ali je umesto toga povukao tužbu protiv mlađe koleginice, koja je odbila da glumi s Lečićem u seriji "Radio Mileva".

Ovakav Lečićev potez mnogi su okarakterisali kao pobedu Anđele Jovanović, a ovim povodom oglasila se i Milena Radulović, koja je podržala koleginicu. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Anđele Jovanović na kojoj piše da je ovo njena pobeda i dodala emotikon srca.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

 

Podsetimo, advokat Anđele Jovanović se oglasio danas, nakon što se Lečić nije pojavio na ročištu:

- Neposredno pred samo sudsko ročište, koje je danas bilo planirano od strane suda, da se sasuša gospodin Branislav Lečić. Branislav Lečić se nije pojavio, njegov punomoćnik je, upravo pre održavanja samog sudskog ročišta, obavestio sud da povlači tužbu. Ostaću isto, kod istog navoda, kod istog stava, koji sam izneo 6. marta, na prvom pripremnom ročištu. Bez dileme, tužba Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović, je neosnovana. Današnje povlačenje Branislava Lečića je jedini mogući, logičan potez gospodina Lečića i na tome bih stao - rekao je advokat Goran Draganić za Blic.

Republika

Foto: Instagram, ATA Images

 

Inače, Lečić je tužio Jovanovićevu zbog povrede ugleda i časti budući da je glumica odbila da s njim snimi scenu za seriju "Radio Mileva". 

Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je svojevremeno Anđela Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
da da

30.09.2024 14:39

Matori predator spreman da tuži onu koja mu principijelno ne da ...