ZA MINUT SE PRODAJU DVE KNJIGE OVOG PISCA NA SAJMU KNJIGA! Njegova dela su među najčitanijima u celom svetu!

Autor:

Zabava

21.10.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dva dana Beogradskog sajma knjiga na štandu "Vulkan izdavaštva" obeležila su dela Gijoma Musoa.

ZA MINUT SE PRODAJU DVE KNJIGE OVOG PISCA NA SAJMU KNJIGA! Njegova dela su među najčitanijima u celom svetu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Svakog minuta posetioci Sajma knjiga kupe jednu do dve nove knjige Gijoma Musoa, a uspeh beleže i dela Miodraga Majića, kažu iz "Vulkan izdavaštva".

Tokom 10 sati, koliko je ova najznačajnija književna manifestacije u Srbiji otvorena za posetioce, zabeleženo je da je svakog minuta prodat jedan do dva primerka kako Majićeve nove knjige "Pod tuđim suncem", tako i Musoove "Neko drugi".

Tokom prva dva dana Sajma knjiga interesovanje čitalaca izazvao je roman "Neko drugi" francuskog autora Gijoma Musoa. Muso, jedan od najčitanijih i najvoljenijih pisaca u Srbiji, poštujući najviše standarde žanra, ispisao je napeti triler koji čitaoca drži u neizvesnosti do samog kraja.

 

Republika

Foto: Foto Miloš Vučićević

 

Na listi najprodavanijih Vulkanovih izdanja na Beogradskom sajmu knjiga našao se triler "Kako ubijaju dobre devojke" britanske autorke Holi Džekson, a među najtraženijim knjigama na "Vulkanovim" štandovima su i dela japanskog pisca Tošikazua Kavagučija. Njegovi romani "Dok se kafa ne ohladi" i "Za sreću je dovoljna šoljica kafe" osvajaju čitaoce šarmantnom naracijom i dubokim emocionalnim nabojem. 

Na štandu "Vulkančića" vladale su tradicionalno velike gužve, koje su pre svega bile rezultat ogromne potražnje za novim naslovom iz kultnog serijala o "Dogmenu" autora Dejva Pilkija - "Sluzavka 22".

U bogatoj ponudi Vulkan izdavaštva na Beogradskom sajmu knjiga posetioci mogu uživati do 27. oktobra. Svi naslovi dostupni su i na sajtu vulkani.rs, gde čitaoci mogu iskoristiti dosad neviđene sajamske popuste do čak 80 odsto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading