UMRO NAŠ POZNATI MUZIČAR! Estrada u šoku, prijatelji i porodica se opraštaju!

Autor:

Zabava

22.10.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Jovanović će biti ispraćen na večni počinak 23. oktobra, a njegova pevačica koleginica dodala je da će kremacija biti održana sutradan u 13 časova.

UMRO NAŠ POZNATI MUZIČAR! Estrada u šoku, prijatelji i porodica se opraštaju!

Foto: Pixabay

Sveća

Danas je muzička scena izgubila jednog od najtalentovanijih pijanista, Duška Jovanovića, koji je sarađivao sa brojnim estradnim zvezdama. Njegova dugogodišnja koleginica Nada Pavlović potvrdila je tužnu vest i oprostila se od njega rečima punim tuge i poštovanja.

Foto: Društvene mreže

Duško Jovanović

 

Nada Pavlović je javnosti saopštila vest o Duškovoj smrti, ističući njegovu umetničku veličinu i divan talenat koji je delio sa svima koji su imali priliku da ga slušaju. Takođe, i njegov prijatelj se oprostio od njega, ističući njegov značaj kao pijaniste i umetnika.

Foto: Društvene mreže

Duško Jovanović

 


Duško Jovanović će biti ispraćen na večni počinak 23. oktobra, a njegova pevačica koleginica dodala je da će kremacija biti održana sutradan u 13 časova. Ova tužna vest potresla je sve kolege i prijatelje koji su se oprostili od Duška potresnim rečima i izrazili svoje poštovanje prema njegovom nasleđu.

Ovaj gubitak ostavlja prazninu na muzičkoj sceni, ali će se sećanje na Duška Jovanovića kao izuzetnog umetnika i velikog pijaniste nastaviti kroz njegovo nasleđe i muziku koju je ostavio za sobom. Njegovo ime će zauvek ostati urezano u istoriju jugoslovenske muzike.

Inače, glumac Sergej Trifunović i nekoliko domaćih muzičara okupiće se u subotu 2. novembra u klubu "Zappa baza", s početkom u 21 čas, da bi skupili novac za podizanje spomenika Bori Đorđeviću. Koncert nosi naziv "Bori u čast", a pored Sergeja, nastupaju Aleksandar Sedlar, Đorđe Miljenović, Mikri (Prti Bee Gee), Krsma i Džordži, uz najavljene goste iznenađenja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading