SERGEJ TRIFUNOVIĆ VAN SEBE NAKON PRESUDE: Suprugu čeka DEPORTACIJA, on hitno uradio OVO!

Autor:

Zabava

23.10.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se vratio u stan nakon što je Isidora osuđena!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ VAN SEBE NAKON PRESUDE: Suprugu čeka DEPORTACIJA, on hitno uradio OVO!

Foto: ATAImages

Voditeljka Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. Ona je dala izjavu u policiji na Voždovcu nakon što je prijavljena za nasilje u porodici. Incident se dogodio sinoć oko 22 sata, kada su se Sergej i Isidora posvađali, a on je najavio da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije.

Republika

Foto: TANJUG/Tanja Valić, Instagram/Printscreen

Isidora će morati da plati kaznu

Međutim, iako je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva izjavio da ne postoje dovoljni elemenati za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, protiv Isidore je podneta prekršajna prijava, ali ne zbog nasilja u porodici, već zbog utvrđivanja da ilegalno boravi u Srbiji, jer je državljanka Hrvatske. 

Isidora se trenutno nalazi u Imigracionom centru za strance i trebalo bi da bude sprovedena do granice sa Hrvatskom. Sergej se vratio u stan i izašao na terasu, te razgovarao sa nekim glasno telefonom,  dok je njegov pas sve vreme uzmemireno lajao.

- Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim - pričao je glumac, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Sergej se vratio u stan

Inače, kako je rekao izvor blizak paru, haos je navodno nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori Đorđeviću u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading