ŠOK-PRIZOR ISPRED STANA SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Njegovu suprugu hitno dovezli, glumac pobegao glavom bez obzira!

Autor:

Zabava

25.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidoru Mijanović dovezla drugarica, a od Sergeja Trifunovića ni traga ni glasa!

ŠOK-PRIZOR ISPRED STANA SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Njegovu suprugu hitno dovezli, glumac pobegao glavom bez obzira!

Foto: Dragan Kadić/printskrin instagram

Danas je Isidora Mijanović, supruga poznatog glumca Sergeja Trifunovića, izašla iz njihovog stana u opuštenoj odevnoj kombinaciji i bez trunke šminke na licu. Kako su zabeležili novinari Blica, Isidoru je dovezla drugarica koja ju je nakon desetak minuta kratkog zadržavanja odvezla u nepoznatom pravcu.

Uočeno je da Sergej nije bio prisutan u stanu, a ni njegov automobil nije bio parkiran u garaži. Pre Isidorinog dolaska njegov prijatelj je prošetao njihovog psa Mileta, vratio ga i napustio zgradu. Oglasile su se i komšije glumca, iznoseći utiske o ovom neočekivanom događaju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Isidora Mijanović

Jedna od komšinica je izjavila da su Isidora i Sergej uvek delovali kao skladan par, te da su ih često viđali zajedno kako šetaju psa. Druga komšinica je istakla da je videla Sergeja kako šeta terasom sredinom noći, što je neobično za njega s obzirom na to da inače izlazi napolje samo rano ujutru i kasno uveče, kada nema mnogo ljudi.

Podsetimo, nakon incidenta Sergej se oglasio na društvenim mrežama, objavivši foto-montažu s likom Isidore, u kojoj se ona vidi kako mu "lupa šljage", što je privuklo pažnju javnosti i podgrejalo spekulacije o njihovom odnosu.

 

 

Podsetimo, Situacija Isidore Mijanović postala je predmet medijske pažnje, nakon što ju je suprug Sergej Trifunović prijavio za nasilje u porodici. Kako su mediji saznali, ona je tokom boravka u MUP Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja. Ovaj incidenta šokirao je javnost s obzirom na to da su svakodnevno potencirali vezu i ljubav na društvenim mrežama i niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava u njihovom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading