JELENA GOLUBOVIĆ NAPRAVILA HAOS PRED ULAZAK U FARMU: Htela da napusti televiziju kada je saznala za OVO!

Autor:

Zabava

24.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović ne želi da priča na jednu temu!

JELENA GOLUBOVIĆ NAPRAVILA HAOS PRED ULAZAK U FARMU: Htela da napusti televiziju kada je saznala za OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović ovog petka postaće učesnica nove "Farme 8" koja s emitovanjem počinje u petak 27. septembra na Narodnoj TV, a tim povodom gostovala je u emisiji, te progovorila da li je spremna za novo poglavlje u životu. 

Pored toga, Jelena Golubović se dotakla i njenog burnog rijaliti života, o kom se pričalo mesecima, pa je tako napravila scenu kada joj se spomenuo bivši dečko Čupa. Jelena je pretila da će napustiti studio, ukoliko bude morala da nastavi da priča o njenom bivšem dečku, sa kojim nije imala idealan kraj. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Golubović na promociji 

 

- To je bilo u rijalitiju mesec dana, pre 11 godina. Što bi Kristijan i Miki rekli, za deset godina bi i delo zastarelo, dokle više?! Koga sad za to briga? On ima nekog, ja imam nekog, ljudi. Javlja mi se da poželi srećan praznik i ja njemu, ništa drugo - rekla je Jelena, a na pitanje zbog čega joj se javio da je pita da li ulazi u rijaliti rekla je:

- To biste morali njega da pitate. Mene ne zanima, ja imam nekog, to sam i njemu rekla, da ne vidim potrebu za tim pitanjem. Je l' slušate vi mene ili da ja izađem iz emisije, ako slušate samo sebe?! - zapretila je Golubovićeva.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Golubović Zadruga

 

- On je bio samo mesec dana tamo, a ja 11 godina trajem. Videli smo se za tih godinu dana, koliko smo bili zajedno, mesec dana, dva možda. On ima nekog, ja nekog, ima četvoro dece s tom ženom. Ne vidim potrebu da se priča o tome - dodala je ona u emisiji na RED TV.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading