AKO JE VIDITE NA TINDERU, ODMAH SE JAVITE! Rijaliti učesnica traži dečka, evo šta nudi!

Autor:

Zabava

25.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna rijaliti učesnica je odlučila da se posveti privatnom životu.

AKO JE VIDITE NA TINDERU, ODMAH SE JAVITE! Rijaliti učesnica traži dečka, evo šta nudi!

Foto: Printscreen Youtube

Jelena Golubović (45), poznata bivša rijaliti takmičarka i rediteljka, nedavno je iznenadila javnost odlukom da potraži ljubav putem popularne platforme za upoznavanje, Tinder-a. Naime, Jelena je pre nekoliko meseci napravila profil na ovoj platformi, gde je postavila nekoliko svojih fotografija i kratak opis o sebi. U opisu profila istakla je svoje interesovanje za čitanje, filmove, putovanja i pozorište, sa nadom da će privući osobe sa sličnim interesovanjima.

Jelena Golubović je bila u vezi sa Čupom Kalačom, sa kojim je imala turbulentan odnos. Nakon njihovog učešća u rijaliti programu, njihova veza je trajala punu godinu dana pre nego što je došlo do raskida. Iako je Čupo pokušao da se pomiri sa Jelenom u jednoj od emisija, ona je odlučila da krene dalje. Nakon raskida, Jelena je učestvovala u trećoj sezoni "Parova", dok je Čupo pronašao sreću pored izvesne Hercegovke Alme, sa kojom danas uživa u porodičnoj idili u Geteborgu, gde su dobili blizance.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Golubović

 

Jelena je kasnije učestvovala i u rijalitiju "Zadruga", a sada je, po svemu sudeći, odlučila da se posveti privatnom životu i nađe partnera, pa je odabrala ovu platformu, kako bi sve mogla raditi iz svoje kuće.

Podsetimo, Jelena Golubović ovog petka postaće učesnica nove "Farme 8" koja s emitovanjem počinje u petak 27. septembra na Narodnoj TV, a tim povodom gostovala je u emisiji, te progovorila da li je spremna za novo poglavlje u životu. 

Pored toga, Jelena Golubović se dotakla i njenog burnog rijaliti života, o kom se pričalo mesecima, pa je tako napravila scenu kada joj se spomenuo bivši dečko Čupa. Jelena je pretila da će napustiti studio, ukoliko bude morala da nastavi da priča o njenom bivšem dečku, sa kojim nije imala idealan kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading