STRAVIČAN SNIMAK PEVAČICE KRUŽI INTERNETOM: Kamera zabeležila NAPAD, jauče od BOLOVA i baca se po zemlji!

Autor:

Zabava

25.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selin Dion digla je veliku prašinu njenim filmom koji je objavila.

STRAVIČAN SNIMAK PEVAČICE KRUŽI INTERNETOM: Kamera zabeležila NAPAD, jauče od BOLOVA i baca se po zemlji!

Foto: Printscreen/Amazon Prime

Kanadska pevačica Selin Dion odlučila je da podeli svoju intimnu borbu sa sindromom ukočene osobe (SPS) kroz dokumentarni film "Ja sam: Selin Dion". U ovom srceparajućem dokumentarcu, publika će imati priliku da pogleda svakodnevni život ove slavne umetnice dok se suočava sa iscrpljujućim efektima retkog autoimunog neurološkog poremećaja koji uzrokuje ukočenost mišića i nekontrolisane grčeve.

U jednoj od mučnih scena iz dokumentarca, Selin se bori sa desetominutnim napadom, dok medicinski profesionalci očajnički pokušavaju da ublaže njene bolne grčeve mišića. Tokom ovih trenutaka, pevačica se suočava sa nemoći i gubitkom kontrole nad svojim telom, pružajući gledaocima intiman uvid u njenu svakodnevnu borbu.

 


Dion je dijagnostikovano SPS 2022. godine, što je promenilo njen život i karijeru. U jednom snimku objavljenom na platformi Amazon Prime, može se videti kako se pevačica grči tokom razgovora sa lekarima, dok je oni pokušavaju smiriti i postaviti u udoban položaj. Ove scene jasno prikazuju posledice ovog retkog stanja, dok Dion hrabro suočava sa izazovima koje joj postavlja SPS.

Uprkos svemu što prolazi, Selin Dion pokazuje neverovatnu rešenost i snagu. "Još uvek vidim sebe kako plešem i pevam. Uvek nađem plan B i plan C, znaš. To sam ja. Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali neću stati. Neću stati", rekla je pevačica, ističući svoju neuništivu volju i odlučnost da nastavi da se bori uprkos izazovima.

Ovaj dokumentarac pruža intiman uvid u život Selin Dion i njenu hrabru borbu sa SPS-om, ističući važnost informisanja i podrške osobama koje se suočavaju sa sličnim zdravstvenim izazovima. Selin Dion je simbol snage i istrajnosti, inspirišući mnoge svojom odlučnošću da se suprotstavi izazovima koje joj život postavlja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading