KIJANU RIVS "ZAPALIO" KRAGUJEVAC, A EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA SCENE! Publika skandirala ime slavnog glumca, ovako im je uzvratio!

Autor:

Zabava

28.06.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac i muzičar Kijanu Rivs nastupio je sinoć na Arsenal festu u Kragujevcu sa svojim bendom "Dogstar".

KIJANU RIVS "ZAPALIO" KRAGUJEVAC, A EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA SCENE! Publika skandirala ime slavnog glumca, ovako im je uzvratio!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Holivudski zavodnik Kijanu Rivs sinoć je nastupao sa svojim bendom Dogstar na otvaranju Arsenal festa u Kragujevcu, a žestokom svirkom "zapalio" je masu i opravdao očekivanja publike.

Pre samog koncerta, Kijanu se sa ostatkom benda prošetao kompleksom Arsenal festa. Publika ga je dozivala, a on je šmekerski reagovao i mahnuo im. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arsenal Fest (@arsenalfest)

Mere obezbeđenja slavnog glumca i miuzičara bile su na najvišem nivou, a protokol je bio rigorozan. Pripadnici obezbeđenja čuvali su svaki milimetar prolaza kako bi nesmetano prošao do bine.

Nekoliko sati pre njegovog dolaska na Arsenal, fanovi su se gurali kako bi prvi kupili Kijanov strip "BRZRKR" nadajući se da će ga potpisivati. 

Inače, Kijanu je imao i posebnu listu zahteva, koja je uobičajena kako za strane tako i za domaće zvezde, a prema rečima organizatora njegova je bila veoma skromna, što nije tako čest slučaj sa tako velikim zvezdama poput njega.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... - istakla je Maja Cvetković organizatorka festa za emisiju "Eksploziv" i dodala:

Jednu veću stavku čini obezbeđenje. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading