PRSATA "ČUVARKA PLAŽE" SLAVI ROĐENDAN! Pamela Anderson je bila ŽIVA VATRA, a evo kako danas izgleda!

Autor:

Zabava

01.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je oduvala 57 svećica sa torte.

PRSATA "ČUVARKA PLAŽE" SLAVI ROĐENDAN! Pamela Anderson je bila ŽIVA VATRA, a evo kako danas izgleda!

Foto: Tanjug/AP

Najveća seks-bomba devedesetih godina Pamela Anderson, zvezda serije "Čuvari plaže", danas proslavlja 57. rođendan. Poslednjih godina glumica je promenila život iz korena. Toliko, da su mnogi konstatovali da je od prsate plavuše ostala samo bleda senka, ali joj zbog iste te promene većina skida kapu.

Ona se odrekla glamuroznog života i prihvatila sebe onakvu kakva jeste. Teška scenska šminka za nju je prošlost, Pamela neguje prirodan izgled i samouvereno se pojavljujući bez šminke šalje snažnu poruku o prihvatanju sebe i osnaživanju.


Njena neustrašivost u suprotstavljanju društvenim standardima lepote i dalje inspiriše i osnažuje druge da prihvate svoj autentični identitet. S druge strane, oni koji Pamelu pamte kao holivudsku divu duboko su razočarani i odbijaju da podrže ovu njenu odluku.

 

 

Poznata plavuša je svojevremeno objavila svoje memoare "Love, Pamela'' u kojima je otkrila nepoznate detalje svog privatnog života. Ona je između ostalog otkrila i da je njeno najsenzualnije erotsko iskustvo koje je imala, ples sa jednim 80-godišnjakom. Ona je priznala da ju je taj tango oborio sa nogu, te da je taj ples bio "najčulnije iskustvo koje je ikada doživela". Otkrila je i da se to dogodilo u njenim 20-im kada je bila u Argentini, te da taj osećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osetila nego tada.

Inače, Pamela se udavala pet puta, od toga dva puta za istog muškarca - Rika Solomona, a u knjizi je napisala i da je do njenih brzih odluka d auđe u brak dolazilo usled uverenja da je zaljubljena ukoliko želi da ima intimne odnose sa njim.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kako je napisala, na njenu percepciji o ljubavi, vezama i seksu imalo je seksualno zlostavljanje koje je pretrpela u detinjstvu.

Takođe, priznala je da je jedino njen brak iz ljubavi bio sa Lijem, sa kojim je kako kaže satima nakon venčanja imala odnose, kao i da su čak spavali kada je bila u bolnici jer joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci kanilu.

Bilo je reči da će se Pamela pojaviti u poslednjem delu "Južnog vetra", filma Miloša Avramovića u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Miodrag Radonjić, ali ova informacija nije potvrđena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading