BIJONSE PONOVO DOBILA SVOJU VOŠTANU FIGURU! Zbog one u kanadskom muzeju SMEJAO joj se ceo svet! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica ima nekoliko svojih voštanih dvojnica, koje su izložene u raznim muzejima.

BIJONSE PONOVO DOBILA SVOJU VOŠTANU FIGURU! Zbog one u kanadskom muzeju SMEJAO joj se ceo svet! (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram/beyonce

Bijonse

Pop diva Bijonse (42) dobila je svoju dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura Grevin u Parizu. Reč je o figuri od voska koja prikazuje pevačicu u prirodnoj veličini, a njena voštana bliznakinja sedi u dugoj raskošnoj haljini s dubokim dekolteom. Za razliku od voštane figure svojevremeno izložene u Muzeju voštanih figura u kanadskom gradu Najagra Fols, kojoj se smejao ceo svet, ova u Parizu izazvala je oduševljenje obožavalaca muzičke zvezde.

Republika

Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

 

Bijonse je pre nekoliko godina dobila voštanu figuru i u muzeju Madame Tiso, ali i ona je naišla na brojne negativne komentare. Naime, voštana pevačica je bila svetle puti, što Bijonse nije, a iz muzeja su objasniti kako je za to bila kriva kombinacija rasvete u muzeju sa svetlom fotografskog blica.

Iako su iz muzeja pokušali da poprave spornu figuru i promenili osvetljenje i stajling, mnogi tvrde kako je pjevačica "neprepoznatljiva".

 

 

Ipak, najveći podsmeh izazvala je figura izložena u Muzeju voštanih figura u kanadskom gradu Najagra Fols. Fotografija voštane Bijonse postala je pravi hit na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara. Fanovi slavne Bijonse nisu se uzdržavali da pokažu šta zaista misle o ovom neslavnom umetničkom poduhvatu.

 

 

BBC prenosi da su korisnici na društvenim mrežama komentarisali kako ova voštana figura više liči na glumicu Dženifer Aniston.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading