SNIMA SE NASTAVAK FILMA "ĐAVO NOSI PRADU"? Meril Strip ponovo u ulozi opasne Mirande Pristli, učešće En Hatavej pod znakom pitanja!

Autor:

Zabava

09.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strani mediji prenose da će film iz 2006. godine dobiti nastavak iako ta informacija nije zvanično potvrđena.

SNIMA SE NASTAVAK FILMA "ĐAVO NOSI PRADU"? Meril Strip ponovo u ulozi opasne Mirande Pristli, učešće En Hatavej pod znakom pitanja!

Foto: Foto printsrkin/youtube.com/Rotten Tomatoes Classic Trailers

Film "Đavo nosi Pradu", prema pisanju stranih medija, dobija nastavak u kojem će Meril Strip ponoviti svoju ulogu ozloglašene urednice modnog časopisa Mirande Pristli. Ipak učešće En Hatavej i dalje je pod znakom pitanja.

Ne mislim da će se nastavak te priče ikada desiti - rekla je En svojevremeno za E! News, pa objasnila i razloge za to:

Ne znam da li može biti nastavka filma. Taj film je iz druge ere. Sada je sve postalo digitalno, a taj film se vrteo oko koncepta proizvodnje fizičkog proizvoda. Sada je to sve drugačije.

Variety izveštava da su u toku pregovori sa scenaristkinjom Alin Broš Makena da piše nastavak, a ova vest dolazi samo nekoliko meseci nakon što je En Hatavej uverila obožavaoce filma "Đavo nosi Pradu" da nastavka neće biti, uprkos tome što je autorka Lorin Vajsberger napisala nastavak romana pod nazivom "Đavo se sveti".

 

 

En Hatavej je priznala da bi volela da se ovaj poznati trio ujedini s režiserom Dejvidom Frankelom, ali u nekom drugom projektu.

Priča koja se razmatra fokusira se na Mirandu koja se suočava sa "distopijskom realnošću poslovanja magazina nakon 2000. godina" i suprotstavlja se svojoj bivšoj asistentkinji Emili Čarlton (Emili Blant), koja je sada "visoko rangirani izvršni direktor u luksuznoj grupi poput Keringa ili LVMH-a".  

Film iz 2006. godine zaradio je 27,5 miliona dolara tokom prvog vikenda prikazivanja i ostvario ukupan prihod u SAD od skoro 125 miliona dolara i 326 miliona dolara širom sveta. To ga čini jednim od filmova sa najvećom zaradom u 2006. godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading