DŽONIJU DEPU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO! Nagrađen i reditelj kome se sudi za uznemiravanje statistkinja tokom snimanja filma!

Autor:

Zabava

24.09.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko praznanje poznatom glumcu biće dodeljeno na filmskom festivalu u Rimu.

DŽONIJU DEPU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO! Nagrađen i reditelj kome se sudi za uznemiravanje statistkinja tokom snimanja filma!

Foto: Tanug/AP

Slavni glumac Džoni Dep nagrađen je za životno delo, a ovo vredno priznanje biće mu uručeno na filmskom festivalu u Rimu, koji će biti održan od 16. do 27. oktobra, prenosi Holivud riporter.

Džoni Dep je u Italiji poslednji put nastupao sa svojim bendom "Holivudski vampiri" (sa Alisom Kuperom i Džoom Perijem) 2018. godine. U Rimu će se predstaviti novim rediteljskim projektom "Modi – Three Days on the Wing of Madness", koji prikazuje buran život umetnika Amedea Modiljanija u Parizu 1916. godine.

Republika

Foto: Tanug/AP

Džoni Dep

Sa Rikardom Skamarcijom, Alom Paćinom i Antonijom Desplat u glavnim ulogama, film će biti prikazan u Rimu nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u San Sebastijanu.

Među gostima Rimskog festivala najavljeni su i Vigo Mortensen i Frensis Ford Kopola, koji će takođe dobiti posebna priznanja. Posebno je zanimljivo da nagrada Kopoli stiže nakon skandala u kojem se našao, kada je nekoliko statistkinja tvrdilo da ih je reditelj neprimereno ljubio i grlio tokom snimanja njegovog najnovijeg ostvarenja "Megalopolis".

Republika

Foto: shutterstock

Frensis Ford Kopola

Proslavljeni američki filmski reditelj Frensis Ford Kopola priznao je da je ljubio statistkinje na setu svog novog filma "Megalopolis", ali je precizirao da su to bile "mlade žene koje je poznavao".

Na predstojećem festivalu Kopola će predstaviti "Megalopolis", svoj ep o ambicioznom arhitekti (Adam Drajver) koji je odlučio da obnovi izmišljeni "Novi Rim" nakon razorne katastrofe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading