BRUTALNO UBIJEN POPULARNI GLUMAC! Momentalno uhapšen osumnjičeni!

Autor:

Zabava

25.09.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo telo nije izdržalo.

BRUTALNO UBIJEN POPULARNI GLUMAC! Momentalno uhapšen osumnjičeni!

Foto: pixabay.com

Odlazak legende američke košarke

Eduardo Hol, poznati dizajner i omiljeni član tima emisije "Ekstremne transformacije: Dom iz snova", preminuo je u 58. godini nepuna dva meseca nakon što je brutalno izboden. Hol je podlegao povredama zadobijenim tokom incidenta koji se dogodio 10. septembra, a preminuo je u četvrtak u Medicinskom centru "Dezert Regional" u Palm Springsu, Kalifornija.

Prema izveštaju portala TMZ, Eduardo je pronađen sa "značajnim povredama" u jednom stanu u Palm Springsu, a policija je ubrzo uhapsila 34-godišnjeg Ričarda Hosefa Gonsalesa pod sumnjom za pokušaj ubistva. Gonsales je tvrdio da je on žrtva napada koji se dogodio noć pre nego što je Eduardo pronađen, ali su policajci ubrzo utvrdili da je upravo on osumnjičen za napad na Hola.

Porodica Eduarda Hola oglasila se u izjavi za časopis People, izražavajući slomljeno srce zbog tragičnog gubitka i moleći za poštovanje privatnosti dok se nose sa tugom. Holov blizak prijatelj, Ričard Perez-Ferija, odao je počast preminulom dizajneru emotivnim oproštajem na Instagramu, opisujući Eduarda kao talentovanog, predivnog i strastvenog prijatelja.

Pored dizajnerskog rada, Hol je bio i pevač i glumac, a prema njegovom profilu na IMDb-u, glumio je u nekoliko telenovela u devedesetim godinama. Njegova smrt ostavlja trag u svetu dizajna, zabave i humanitarnog rada, s obzirom na to da je veći deo svog života posvetio pomaganju drugima.

Ova tragična smrt Eduarda Hola ostavlja prazninu u svetu dizajna i zabave, ali će njegova nasleđena dela i uticaj ostati upamćeni kao inspiracija mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading