OVO SE DUGO ČEKALO! Saša Kovačević podelio lepe vesti, napokon je načinio ovaj korak!

Autor:

Zabava

25.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević podelio emotivni snimak sa svojom izabranicom, svi tumače ovu poruku.

OVO SE DUGO ČEKALO! Saša Kovačević podelio lepe vesti, napokon je načinio ovaj korak!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kovačević

Popularni pevač Saša Kovačević već nekoliko godina uživa u harmoničnoj vezi sa Zoranom Tasovac. Par već neko vreme deli zajednički dom, a iako još nije jasno kada će stati pred matičara, čini se da je sasvim moguće da će sreću pronaći pored Zorane. Njihova ljubav cveta, a Saša je istakao da je Zoraninu ćerku prihvatio kao svoje dete, naglašavajući koliko mu je važno porodično jedinstvo.

Iako ne objavljuju često zajedničke fotografije, Saša je nedavno objavio snimak, gde je sa Zoranom uživao na koncertu, a emotivna poruka raznežila je njegove brojne pratioce.

- You and me (Ti i ja) - napisao je Saša, pa isti snimak podelio putem društvenih mreža.

 

 

Pevač nije skidao osmeh sa lica, pa je jasno da oboje uživaju u vezi i svakom zajedničkom trenutku.

- Svako od nas želi da nađe neki mir, pa ni ja nisam izuzetak. Uspeo sam da organizujem svoj život baš onako kako mi odgovara. Ne dozvoljavam da mi bilo šta remeti vreme koje mogu da provedem sa porodicom - rekao je jednom prilikom za "Stori” Saša, pa dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Kovačević i Zorana Tasovac

 

– Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra, kad budem imao biološko dete, Iskra će uvek biti moje prvo dete.

Podsetimo, Saša je svoju bolju polovinu iznenadio putovanjem u Italiju, gde su uživali u romantičnim trenucima u prelepom ambijentu Venecije. Na Instagramu je podelio nekoliko prelepih fotografija sa putovanja, pokazujući svetu koliko uživaju zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading