OTKRIVENO ŠTA JE KORISTIO LIJAM PEJN PRE NEGO ŠTO JE PAO S BALKONA! Stigao nalaz iz policije, ovome se NIKO NIJE NADAO!

Autor:

Zabava

19.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno je da je Lijam Pejn dugo vremena vodio tešku borbu sa zavisnošću od droga, činjenica koja je došla do izražaja nakon njegove smrti.

OTKRIVENO ŠTA JE KORISTIO LIJAM PEJN PRE NEGO ŠTO JE PAO S BALKONA! Stigao nalaz iz policije, ovome se NIKO NIJE NADAO!

Foto: Tanjug/Ben Birchall

Lijam Pejn, bivši član svetski poznatog benda One Direction, tragično je preminuo pod uticajem moćnih halucinogenih droga. Detalji oko njegove prerane smrti šokirali su javnost i osvetlili njegove lične borbe. Prema izveštaju policije, on je koristio "Kristal", pre nego što je došlo do nemilog događaja, što je oblik metamfetamina poznatog po izazivanju ekstremnih promena raspoloženja, agresije i halucinacija. 

Otkriveno je da je Lijam Pejn dugo vremena vodio tešku borbu sa zavisnošću od droga, činjenica koja je došla do izražaja nakon njegove smrti. Borba pevača sa zloupotrebom supstanci bila je zabrinjavajuća za one koji su mu bili bliski, i očigledno je da njegovo lečenje nije bilo uspešno.

Foto: Tanjug/Vianney Le Caer

Lijam Pejn

 

Podsećamo, Lijam Pejn je postao svetski poznat kao član izuzetno popularnog benda One Direction. Brz uspeh grupe, nakon njihovog debija u emisiji "X Factor" 2010. godine, lansirao ih je u zvezde. Njihov brz uspon ka globalnoj slavi obeležen je rekordnom prodajom albuma, rasprodatim turnejama i ogromnim brojem obožavalaca.

Foto: www.profimedia.rs

Lijam Pejn

 

Međutim, bend je doživeo značajan preokret 2015. godine kada je Zejn Malik odlučio da napusti grupu, označavajući početak kraja za One Direction. Nakon toga, svaki član se upustio u individualne poduhvate, označavajući novu epohu u njihovim karijerama.


Tragične okolnosti oko smrti Lijama Pejna bacile su senku na tamne realnosti koje često prate slavu i uspeh. Dok svet tuguje zbog gubitka talentovanog umetnika, njegove borbe služe kao dirljiv podsetnik na kompleksnosti koje leže ispod površine života poznatih.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading