ŠOK DETALJI IZ HOTELA GDE SE DESILA TRAGEDIJA: Lijamu Pejnu OSOBLJE donosilo SUPSTANCE? Procurio snimak!

Autor:

Zabava

20.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osoblje iz hotela pod istragom!

ŠOK DETALJI IZ HOTELA GDE SE DESILA TRAGEDIJA: Lijamu Pejnu OSOBLJE donosilo SUPSTANCE? Procurio snimak!

Foto: YouTube Printscreen/7news

Osoblje hotela u Buenos Ajresu istražuje se zbog snabdevanja zvezde Lijama Pejna teškim drogama u danima koji su prethodili tragediji. Muškarci su optuženi za šverc raznih narkotika u pevačevom apartmanu u hotelu CasaSur u luksuznom okrugu Palerma. Detektivi su otkrili beli prah, kristale, tablete i drugi pribor za konzumiranje narkotika u apartmanu na trećem spratu, a policija je hemikalije poslala na analizu kako bi utvrdila o kojim se tačno supstancama radi.

Rečeno je da su čistačica i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji za sapun koju su detektivi pronašli u sobi 31-godišnjeg Pejna nakon njegove smrti. Postoje indicije da je uprava hotela bila upoznata sa neuobičajenim ponašanjem neimenovanih muškaraca i otpustila jednog člana osoblja. Takođe, jedan od članova osoblja je dobio otkaz nakon što je taksi poslat na kućnu adresu čistačice, a nije mogao da pruži objašnjenje za tu situaciju.

 

@thesun Heartbreaking videos show Liam Payne chatting to fans and comparing tattoos outside hotel days before tragic death. #showbiz #liampayne #death #tragic #onedirection #celebrity #celebritynews #celebritytiktok #news #breakingnews #worldnews ♬ original sound - The Sun

 

U hotelu su bila dva tipa koji su davali Lijamu drogu“, otkrio je blizak prijatelj Pejna.


Prijatelj Lijama Pejna otkrio je da je pevač činio sve da ostane čist, ali da su mu odmah po dolasku u hotel nudili alkohol i drogu. Predstavnici hotela su za sada odbili da komentarišu ovaj slučaj, dok su istražitelji argentinskog ministarstva pravde zahtevali kompletnu toksikološku analizu pre nego što Pejnovo telo bude pušteno njegovoj porodici i vraćeno u Veliku Britaniju.

Jedan od momaka je radio u odeljenju za čišćenje. Nakon što je Lijam umro, primetili su da je jedan taksi poslat na kućnu adresu čistačice. Upravnik hotela ga je pitao zašto je taksi otišao do njene kuće i kada nije mogao da da objašnjenje dobio je otkaz. Policija je intervjuisala čistaču i još jednog člana osoblja", rekao je ovaj izvor za DailyMail.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading