IZDANJE POSRNULE GLUMICE LEDI KRV U ŽILAMA! Važila je za LEPOTICU, a sada su od nje ostali KOST I KOŽA! Lice strave i užasa (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta joj se dešava!

IZDANJE POSRNULE GLUMICE LEDI KRV U ŽILAMA! Važila je za LEPOTICU, a sada su od nje ostali KOST I KOŽA! Lice strave i užasa (FOTO)

Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tori Speling

Američka glumica i rijaliti zvezda Tori Speling, poznata po ulozi Don Martin u seriji "Beverli Hils 90210", pojavila se na događaju "Hollywood Show" u jednom hotelu u Burbanku, gde je imala priliku da se druži sa obožavaocima. Međutim, mnogima je zapala za oko velika promena njenog izgleda.  

Naime, Speling je na događaj došla u farmerkama i kratkoj crnoj majici, koja je istakla njen stomak. Osim što je pokazala možda i previše vitku figuru, njen izgled lica zabrinuo je pojedine fanove, koji smatraju da se drastično promenila.

Glumica je nedavno govorila o svom gubitku kilograma i priznala da je nakon rođenja sina počela da koristi lek za dijabetičare "ozempik" kako bi postigla željenu kilažu, jer se sa istom borila godinama unazad.

Podsećanja radi, Tori se nedavno razvela od supruga Dina Mekdermota posle 17 godina braka, ali su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

- Zaista smo u prijateljskom odnosu. Znam da ljudi misle da razvodi u Holivudu moraju biti ružni, ali naš nije. Dobri smo roditelji, dobri prijatelji, a Din je i dalje jedna od osoba koja mi pruža najveću podršku - izjavila je glumica ranije.  

Republika

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Tori Speling sa bivšim suprugom Dinom Mekdermotom

Tori i Din su se venčali 2006. godine, a u martu ove godine ona je podnela zahtev za razvod, navodeći nepomirljive razlike kao razlog za prekid. Međutim, nakon što se saznalo da se rastala sa partnerom, mediji su pisali o njenoj nezavidnoj finansijskoj situaciji.

U septembru prošle godine otkriveno je da je Tori sa svojih petoro dece privremeno boravila u motelu, gde je cena sobe bila oko 90 evra po noći. Nakon toga, porodica je jedno vreme živela u kamperu u Kaliforniji, ali je glumica kasnije uspela da pronađe kuću za najam u koju se preselila sa decom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tori Speling

I problemi sa dugovima takođe su izašli na videlo. Pre nekoliko meseci otkriveno je da je Tori dužna banci "City National" preko 200.000 dolara, koje je pozajmila pre 12 godina. Sudski dokumenti pokazuju da banka sada potražuje 400.000 dolara od nje i Dina, uključujući kamate. Prema dokumentima, Tori duguje tačno 219.796,66 dolara, dok Dinov dug iznosi 202.066,10 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading