SVET KULTURE VIŠE NEĆE BITI ISTI! Preminula ikona filma, glumac se emotivnom objavom oprostio od njega!

Autor:

Zabava

23.10.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo Dik Poup!

SVET KULTURE VIŠE NEĆE BITI ISTI! Preminula ikona filma, glumac se emotivnom objavom oprostio od njega!

Foto: Pixabay

Sveća

Britanska filmska industrija je izgubila jednog od svojih najcenjenijih i najvoljenijih članova, Dika Poupa, koji je preminuo u 77. godini života. Dik Poup je bio poznat po svojoj strastvenoj predanosti umetnosti kinematografije i kao divan saradnik, ostavljajući dubok trag u svetu filma.

Reputacija divnog saradnika i strastvenog zaljubljenika u kinematografiju

Dik Poup je tokom svoje karijere stekao reputaciju divnog saradnika, a njegova strast prema umetničkoj formi kinematografije bila je neosporna. Osim što je bio otvoren za prihvatanje novih tehnologija i ideja, Poup je vodio računa o očuvanju veština i zanata prethodnih generacija filmskih radnika. Njegova posvećenost umetnosti bila je inspiracija mnogima, a njegov doprinos filmskoj industriji neizbrisiv.

Oproštaj Toma Hardija

Nakon potvrde vesti o Poupuovoj smrti, glumac sa A liste, Tom Hardi, odao je počast svom prijatelju putem društvenih mreža. Objavio je dirljivu poruku na Instagramu, gde je istakao Poupa kao britanskog kinematografa, divnog prijatelja i svestranu legendu. Hardijeva poruka dodatno naglašava uticaj i poštovanje koje je Dik Poup uživao u filmskoj industriji.

Ostavljajući neizbrisiv pečat u svetu filma, Dik Poup će zauvek ostati upamćen po svojoj strasti, posvećenosti i divnom pristupu umetnosti kinematografije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading