ZBOG OVOG PRIZORA ĆE VAM PRESESTI DAN: Miljana pred Majom i Stanislavom OBRISALA POLNI ORGAN, kamera zabeležila NAJGADNIJU SCENU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove gadosti popularne učesnice rijalitija!

ZBOG OVOG PRIZORA ĆE VAM PRESESTI DAN: Miljana pred Majom i Stanislavom OBRISALA POLNI ORGAN, kamera zabeležila NAJGADNIJU SCENU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sudski spor između Jovane Tomić Matora i Marka Đedovića protiv Miljane Kulić okončan je danas, a situacija na sudu nije prošla bez incidenata. Prema rečima Matore, Miljana je izgubila i krivično i parnično na sudu te je nakon toga napravila skandal, vređajući Matoru, pominjući njene bližnje i advokaticu, izgovarajući pogrdne reči. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink, Shutterstock

Miljana izgubila sudski spor od Matore

Odmah nakon emisije desila se nova svađa zbog sudskog spora, između Marka Đedovića i Miljane. Njih dvoje su jedno drugo počastili brutalnim rečima i optužbma, nakon čega se Miljana odlučila za žestoku osvetu. Ona je Marka pratila dok je išao do toaleta u hotelu, a kako piše jedna stranica na društvenoj mreži Instagram, koja prati dešavanja u rijalitiju, Kulićeva mu je ukrala ključ od kofera, gde Marko skriva novac i bitne stvari. 

Međutim, to nije sve, nakon što je Marko izašao kratko iz toaleta, ona je krenula za njim, a onda je povukal ptez koji je zgadio narod. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miljana briše polni organ pred kamerama

Naime, Kulićeva je iza Marković leđa, ali i pored Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji su u tom trenutku spavali, zavukla ruku u gaće i maramicama počela da briše svoju intimnu regiju. Ovaj klip jako brzo je postao viralan, a negativni komentari zgrožene publike nitali su se kao ludi munjevitom brzinom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Miljana briše polni organ pored Maje i Stanislava

Ovo nije prvi put da Kulićeva zgrozi javnost nekim svojim potezom, ali publika je nikad ne poštedi za gadosti koje iznova radi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

20.04.2024 17:11

To je ponos i dika teta Milice Mitrović. Marijina lutkica!!!🤮🤮🤮💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮