MIONA DOBILA "ŠAMARČINU" REALNOSTI: Maji Marinković PREKIPELO, pa je sastavila sa zemljom!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ušla u sukob sa Mionom Jovanović!

MIONA DOBILA "ŠAMARČINU" REALNOSTI: Maji Marinković PREKIPELO, pa je sastavila sa zemljom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je porodični sastanak u rijalitiju ,,Elita 7", a tom prilikom došlo je do sukoba Maje Marinković i njene ljute rivalke Mione Jovanović. Naime, takmičari su treba da navedu tri najneljudsnije osobe među njima, te kad je Maja spomenula Mionino ime, pevačica se drznula na nju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Za mene je Aneli najneuljudnija, a koliko je loša ona, toliko je on. Meni je odvratno to što se vi vređate, nazvao te je k**vom. Ja njega ne opravdavam, naprotiv - pričala je Maja.

- Ma ti mi reci, kako srte se vi svađali - odogovorila je Aneli.

- Druga osoba je Marija Malivuk. Mislim da si loš čovek, da ne iznosiš svoje mišljenje i ceniš samo Lepog Miću. Meni se to ne sviža, tvoj način mi je odvratan. - rekla je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7 Miona Jovanović

 

- Treće mesto je Miona, ona je imala neljudske postupke prema njenom bivšem dečku, a sada je neljduska prema Ša. Ponižavaš ga na sve moguće načine,, ti nisi van serijska riba, a imala si i neljudske postupke prema meni koja sam ti bila drugarica. Nisi vanserijska riba, samo je bio klip za klipom pušten, ljudi nisu obratili pažnju na te stvari, ali to je jako ružno - rekla je Maja.

- Hvala na savetu - odgovorila je Miona vrlo ironična. 

- Ove su neuljudni mnogi. Ja moram da navedem bračni par čMarinković, koji su neuljdni prema meni, prema partnerima, prema deci. Da ne pominjemo to što se ovde iznosi privatnost svog deteta. Ivan čMarinković je meni pretio i nek se spremi za to. Pozdrav za Strahinju, njegovog advokata, a Čmarinkovići nek sjašu. Ovde ima previše neuljudnih, tako da je Anđela naredna neuljudna, Muljez je isti takav - rekla je Žana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading