U ELITU STIŽE TAJNA PORUKA ZA MAJU: Taki prelomio nakon novog HAOSA, Lepi Mića će ODLEPITI kad bude čuo OVE REČI!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković bez dlake na jeziku o aktuelnim dešavanjima u Eliti!

U ELITU STIŽE TAJNA PORUKA ZA MAJU: Taki prelomio nakon novog HAOSA, Lepi Mića će ODLEPITI kad bude čuo OVE REČI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printskrin/RTV PINK

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja gledalaca", gde je, između ostalog, Lepi Mića napravio pravu pometnju kad je osudio Stanislava Krofaka Panteru što na adekvatan nači ne brani Maju Marinković. Naime, pevač smatra da je Stanislav zaštitnički nastrojen prema Mioni Jovanović, a da prema maji nije.

Krofak je tada izjavio da nema želju da se meša u sukobe, a sada se oglasio i otac Maje Marinković, Taki Marinković, koji je dao sud o novonastaloj situaciji.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki progovorio o odnosu Maje i Stanislava, pa udario na Lepog Miću

- Miona njena zanima ko lanjski sneg, on je dečko sa stavom. Ima svoj stav, prošao je nešto u životu, nije neki šalabajzer. Odgovoran je u svakom smislu, odgovoran je. Do sada sam stekao utisak da je čovek na mestu. Sinoć je Maja učesnike izrešetala kao španski sir. Sama protiv svih. Mića, jedan matori ološ. On svačiju sreću želi da upropaasti. Ljubomoran je na svakog ko pronađe osobu koja mu odgovara. Što se mene tiče, Maja nikad bolja nije bila - započeo je Taki, pa se osvrnuo i na sukob svoje naslednice sa Aneli Ahmić, te priznao da će Maja uskoro dobiti poruku od njega:

- Mislim da Maja mora da bude malo nežnija prema svojim fanovima. Što se tiče nas, mi smo transparentni, o njoj je sve zna. Šta imaju one više da izmisle? Sad kad je našla nekog ko je dobar prema njoj, to im smeta. Zar nije lepo videti kad neko ima skladan odnos?! Njena veza je svima trn u oku svim takmičarima. Jedva čekam Uskrs da joj napišem lepu čestitku i ohrabrim je da nastavi samo tako, punom parom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja će od Takija dobiti poruku za Vaskrs

Taki je na kraju priznao i da li je ostvario kontakt sa porodicom Krofak.

- Ne, nisam se čuo. Stanislav i Maja su punoletna lica, oni rade šta žele. Ako je njima lepo, smatram da onda treba da prihvatimo to - rekao je on za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ava

25.04.2024 12:56

Taki je za sve u pravu ovaj put. Stanislav jeste čovek sa stavom, odgovoran i nije šalabajzer kao mnogi tamo. Mića jeste loš čovek i sramota je da se u zrellim godinama "vucara" u svađama sa momcima i brani devojke za koje zna da su loše, priča se da neke id njih žive od muškaraca koji imaju novac da im obezbede koji dan udobnog života i kupe im skupe čizme, torbicu, šampanjsc..., a one im greju postelju, neke devojke imaju i kriminalnu prošlost ili devojke na lošem glasu. Sve to Mića brani i tetoši, uči kako se treba svađati, koje reči treba reći. Maju ne voli Mića jer mu nije dozvolila pristup, ima Maja mozga da shvati šta i kako Mića igra, prkosi mu godinama, izaziva u Mići gnev a za savet ima Maja mudrijeg i strpljivijeg igrača od Miće. Ima Maja podršku i savete Đedovića koji je i kudi i brani ali i savetuje. To je Mići trn u oku jer Đedovića ne podnosi i ne ože ništa kad Đedović uzme Mićine ljubimice "na zub". Stanislav je prozreo Mićinu i Đedovićevu ulogu u rijalitiju (da prave haos i svsđe ) i to im noćas otvoreno rekao i pokazao da ga ne mogu pokolebati ni uticati na njega Đedović se smeška jer zna da to jeste tako a Mića je pobesneo i nastavio arlaukati nazivajući Stanislava žigolom koji je došao da zaradi novac u rijalitiju. Šta je onda Mića? Da li je i Mića žigolo koji 10 godina zarađuje novac u rijalitiju psujuću, vređajući, lažući, godinama branio instituciju braka nazivajući Lunu, Draganu Mitar, Edu, Taru, Ša i još mnoge ,nazivao ih Mića ku.vama, drol.ama, ološima, ljubavnicama , prevarantima...Odjednom dođe Mićin preobražaj, sad veliča emociju, gura u ljubavne veze udate žene i muškarce , svađa ih i miri, upravlja njima. Gurao je udatu Dalilu da se miri sa Carem a ne da spašava svoj brak, podržao je Aleksandru Nikolić da prevari Dejana i uđe u krevet Caru, napao je Anu Ćutčić što se mešša i napada Anđelu koja je ušla u vezu sa Slavniem a on pre toga bio godinama xa Anom (usput, njegovi saveti i podrška Anđeli su Anđelu obeležili i osramotili za ceo život ). Ko je Mića? "Žigolo" koji zarađuje pljujući i psujući sve one koji ne misle kao on i suprostave mu se??? Ili, ozlojeđeni starac koji je želeo biti pevač ali nije uspeo i nikad nismo čuli da Miču neko hvali od kolega pevača, nikad niko nije bio na nekom nastupu Miće pevsča ( priča se da je ipak pevao i da se šlepao drugima koji su nastupali po dijaspori )??? Ko je Mića? Čovek koji je nema mere ni u čemu kad je u pitanju rijaliti.

dušanka

25.04.2024 18:06

Konačno Taki da se oglasi...jer Mića godinama urniše Maju, NI KRIVU NI DUŽNU...prosto ponekad mislim da je glupi, neotesani, nepristojni i nevaspitani MATORI PROPALI PEVAČ zaljubljen ili toliko iskompleksiran zbog devojke koja svake godine pokazuje i dokazuje koliko je lepo vaspitana, kulturna, realna i objektivna...to što je imala ružne reakcije, pripisujem ZLOTVORIMA koje je ona volela iskreno, a oni nju iskorišćavali na svim poljima...i sad je problem što ima pored sebe pravog ostvarenog, slobodnog, pametnog čoveka, što se za Miću i njegove PULENKE...glupe, promašene...kojima je obećao, a nekima i ostvario nezasluženu pobedu...U...Ž...A...S...sramota...ta Maja je mlađa od njegove ćerke, koja je i pobegla iz Srbije jer ju je sramota rođenog oca...koji nikad i nije bio otac...na njenu sreću...