NOVI HAOS NAKON POVRATKA U ELITU: Ša udario na Mionu NIKAD JAČE!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ocrnio svoju devojku pred cimerima!

NOVI HAOS NAKON POVRATKA U ELITU: Ša udario na Mionu NIKAD JAČE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kontroverzni reper Nenad Aleksić Ša sinoć je preskočio ogradu u Rajskom vrtu i napustio rijaliti "Elita", u koji se nešto kasnije vratio. Reper je odlučio da napusti rijaliti nakon žestoke svađe sa svojom devojkom Mionom Jovanović, koju je sinoć ogovarao sa Markom Đedovićem i Žanom Omniom.

- Mora devojka da shvati s kim je, ja nisam neki papak, mora to da se shvati više! Pritom sam došao normalno, ponašaj se normalno, više nema lufta za dosadašnje ponašanje, jer ja više ne ćutim, po meni da se soli neće. Toga nema, mora pristup podhitno da se menja. I te fore da lažem, ne lažem ništa. Ista zameranja, iste stvari apsolutno, ni manje, ni više. Mani me toga da sam ja i više da se od mene pravi nešto što nisam, nikome to neću dozvoliti. Ili ćemo biti normalni, jer ja ovako ne mogu. Ljubomoran na anketu?! Tu mi je bio totalni prekid filma - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša se žali cimerima na Mionu

- Pričali smo Žana i ja danas s njom - rekao je Marko.

- Tebra, smučilo mi se sve, njemu svaka čast. Ja sam možda svakakav, ali nema šta više ko da mi nameće. Stvari koje zameram su normalne, jer smo u programu i pod kamerama, na neke stvari mora da se pazi - rekao je Aleksić.

- Šta sad?! Je l' se ona oblači - pitao je Marko.

- Ma ne znam. Ja joj u životu nisam rekao za oblačenje, ja joj kažem da mi je svaka ista, sve mi je to lepo. Ustala za stolom da priča, ja u šoku šta priča. Mora ona hitno da se menja, ja nemam šta da menjam. Niko me više neće menjati. Ne mogu, nemam snage ja za ovo. Umesto da naučiš neke stvari od mene. 24 godine nije malo, pritom je radila, putovala, ne možeš da se čupaš na godine - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša ne prestaje da drami

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Lola

01.05.2024 09:44

Sklonite vise ovog matorog bolesnika. Ne moze da se gleda Elita zbog njega, ološ je bas bolestan.

Nadica

01.05.2024 10:09

Evo jasnog primera kako psihičko maltretiranje ženama pomuti mozak i zašto trpe nasilje u porodici!!! Neko treba da pomogne ovoj devojci da se makne od Ša, a sram bilo i zlog Đedovića koji je pristrasanan i kao da uživa da brani i opravdava psihopatu, i učestvuje u uništavanju devojke!!! STRAŠNO!

Cilka

01.05.2024 11:44

Djedovica je rekao da nece da Kaze sta misli o Sarovu jer bi tako prekinuo Pricu (vaznu za Produkciju) i zato gledamo bolesnika Kaze 24 god. nije malo a sebe naziva mali Nesa ili decko Po njemu je Miona starija a on deckic ljubomoran na bivšeg umesto da je obrnuto Ljubomoran na muzičare a Miona i dalje misli da ce napolju biti bolje Nece nepodnošljiv je Negledljivo

Milica

01.05.2024 23:18

@Cilka - On je za Lazu,on psihicku torturu vrsi nad mionom,zasto produkcija ne reaguje!?!?! Sramota i njegova i njihovap! Bolesnik!!!!