HAPSE MATORINU PORODICU ZBOG KRIVIČNOG DELA?! Hitno oglašavanje Anitine ADVOKATICE, bolesna majka napravila PREKRŠAJ!

Autor:

Zadruga

30.05.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija obaveštena o šok dešavanjima ispred porodične kuće Jovane Tomić Matore!

HAPSE MATORINU PORODICU ZBOG KRIVIČNOG DELA?! Hitno oglašavanje Anitine ADVOKATICE, bolesna majka napravila PREKRŠAJ!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/matora23

Nakon što je javnost uznemirila vest da je advokatica aktuelne učesnice rijalitija "Elita", Anite Stanojlović. upala u porodičnu kuću Jovane Tomić Matore, u kojoj se u tom trenutku nalazila njena teško bolesna majka, oglasila se upravo ona, te izdala hitno saopštenje.

Kako je istakla, ona je pokušala da na miran način od Matorine porodice preuzme Anitine lične stvari koje su u njihovom posedu. Međutim, situacija je eskalirala nakon što je od Tomićkine majke doživela negodovanje, te je neminovno da je po zakonu krivično gone.

Anita Stanojlović je deo svojih ličnih stvari (pasoš, sim karticu, mobilni telefon) pre ulaska u rijaliti poverila na čuvanje porodici Tomić, jer je u tom periodu imala izgrađen odnos poverenja sa imenovanom porodicom. Kako se njihov odnos poverenja u toku trajanja rijalitija narušio, a okolnosti u kojima se ona nalazi (zabrana napuštanja Rijalitija do finala), Anita me je angažovala da u svojstvu advokata, odnosno njenog punomoćnika od porodice Tomić preuzmem njene lične stvari i da iste predam njenoj majci Angelini ili da pak iste čuvam u sefu svoje advokatske kancelarije do njenog izlaska iz Rijaliti šou programa. Napominjem, da je situacija u kojoj stranka daje punomoćje advokatu za preduzimanje određenih radnji, u konkretnom slučaju preuzimanje ličnih stvari, jednaka kao da je stranka radnje preduzela lično, odnosno kao da je Anita sama preuzela svoje lične stvari - rekla je advokatica za Republiku, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/AmiG Show

Haos u kući Jovane Tomić Matore

- Dana 30.05. pristupila sam na adresu u kojoj se nalazi porodična kuća Tomić, na ulaznim vratima primila je kolegu i mene Gospođa Ana Tomić, razgovor smo obavili u dvorištu ispred vrata porodične kuće, gde smo joj na uvid dali Punomoćje za preuzimanje stvari, kojom prilikom je Gospođa Ana potvrdila da su Anitine lične stvari kod nje ali je odbila da ih preda Anitinom advokatu uz obrazloženje da hoće njoj lično da ih da kako bi "pogledala Anitu u oči". U želji da se ovaj spor reši mirnim putem predočili smo Gospođi Tomić da i pored želje "da pogleda Anitu u oči" nema pravni osnov za dalje držanje ličnih stvari Anite, jer je ona punomoćjem izrazila volju da do njenog izlaska stvari budu poverene na čuvanje drugim licima. Svaki naš pokušaj da se ova situacija reši mirnim putem ostao je bez uspeha jer je Gospođa Tomić bez ijednog pravnog osnova odbila da preda predmetne stvari. Ovakvim ponašanjem Gospođa Tomić čini krivično delo. O svim činjenicama i okolnostima informisali smo policijske službenike policijske stanice Čukarica, policijska ispostava Železnik i u daljem zastupanju Anite preduzećemo sve pravne radnje u cilju sprečavanja dalje povrede Anitinih prava i pravnih interesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Lena

30.05.2024 23:03

Da li je ovo moguce. Treba sve iz telefona da slikaju, nesto tu ima, nesto cega se plase Anita i njena majka. Uzor devojkama. Kakva propast.

Odgovori 16 6
Verona

30.05.2024 23:06

Završiš prava, pravosudni ispit, stažiranje, počneš da se baviš advokaturom i dočekaš da zastupaš Zadrugarku. Kakav blam . Kakav sunovrat i profesionalni fijasko.

Odgovori 19 8
Ne brini

01.06.2024 00:28

@Verona - Sigurno je debelo naplaceno. A realno advokati rade za pare tj vise deru neg rade.

dušanka

31.05.2024 05:21

FUJ ZA ANITU KOPJA JE ZLO...NEMA NI STIDA...NI SRAMA...NE BIRA SREDSTVA DA SE EKSPONIRA...SREĆNA SAM DA JE SA ANĐELOM...DAJ BOŽE DA MU UČINI SVA ZLA ZA KOJA JE SPOSOBNA...DA BUDE OSVETA ZA MATORU