HOROR SCENE U NEMAČKOJ! Navijači IZBODENI u Fan zoni na EURO 2024! Evo koliko ih je POVREĐENO!

Autor:

Sport

27.06.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan prizor na ulicama Štutgarta.

HOROR SCENE U NEMAČKOJ! Navijači IZBODENI u Fan zoni na EURO 2024! Evo koliko ih je POVREĐENO!

Foto: www.profimedia.rs

U navijačkoj zoni u Štutgartu, tokom meča između Turske i Gruzije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, došlo je do nezapamćenog incidenta koji je šokirao prisutne.

Prema informacijama koje prenosi Bild, jedno lice nožem je napalo i povredilo troje ljudi, što je izazvalo veliku uznemirenost među okupljenim navijačima.

Policija je brzo reagovala i uspela da uhapsi osumnjičenog - dvadesetpetogodišnjeg Sirijca, koji je navodno izvršio napad nožem na Šlosplacu u Štutgartu. Osumnjičeni je odmah stavljeno pod pritvor, a izdato je i nalog za hapšenje kako bi se sprovele dalje istrage o ovom ozbiljnom incidentu.

 

 

Kako su saopštile vlasti, među povređenima su se našli mladić nemačkog porekla, star 19 godina, kao i dvojica muškaraca turskog porekla, uzrasta 38 i 60 godina. Inicijalno teško povređeni 38-godišnjak se, na sreću, više ne nalazi u životnoj opasnosti, što je donekle olakšavajuća okolnost u ovoj tragičnoj situaciji.

Ovaj događaj je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom, ali i međunarodnu pažnju, s obzirom na to da se odvijao u vreme Evropskog prvenstva u fudbalu, kada bi pažnja javnosti trebalo da bude usmerena na sportska dešavanja i fair play.

Očekuje se da će istraga o ovom incidentu pružiti više informacija o motivima napada i okolnostima koje su dovele do ovako ozbiljnog nasilnog čina.

Podsetimo, Turska i Gruzija plasirale su se u osminu finala i igraće protiv Austrije, odnosno, Španije za plasman u četvrtfinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading