PROGOVORIO OTAC ALBANSKOG PROVOKATORA! Evo šta je REKAO o sramnim POSTUPCIMA svog sina!

Autor:

Sport

27.06.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirlind Daku provocirao Srbiju i Severnu Makedoniju posle utakmice sa Hrvatskom.

PROGOVORIO OTAC ALBANSKOG PROVOKATORA! Evo šta je REKAO o sramnim POSTUPCIMA svog sina!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Mirlind Daku, inače napadač iz Albanije, dospeo je u centar zbivanja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali ne po svojim sportskim umećima, već zbog skandaloznih rasističkih i šovinističkih ispada na račun Srbije i Severne Makedonije.

Nakon utakmice između Albanije i Hrvatske, gde je rezultat bio 2:2, Daku je uzeo megafon i izneo uvrede na račun Srbije i Severne Makedonije, što ga je dovelo do suspenzije i izbacivanja sa prvenstva.

Dakuov otac, Fehmi Daku, izjavio je za ruski portal "Sport 24" da se Mirlind kaje zbog svojih postupaka i da se ne oseća dobro zbog cele situacije. Izrazio je nadu da će sin izvući pouke iz ovog iskustva i da se slični incidenti neće ponoviti u budućnosti.

Republika

Foto: Instagram.com/mirlind19daku

Albanski fudbaleri sa Mirlindom Dakuom

- Moj sin se već vratio kući. Mirlind je zdrav, ali se ne oseća dobro zbog cele situacije. Rekao sam mu da to više nikada ne radi. Odmaraće se nekoliko dana, a zatim odlazi u Rusiju - rekao je Fehmi Daku za ruski portal "Sport 24" i nastavio:

- Čuo sam da će Rubin kazniti Mirlinda zbog njegovih postupaka na Evropskom prvenstvu. Ta odluka kluba mora da se poštuje. Neće imati problema sa srpskim saigračima. Sve će biti mirno - istakao je on.

Po povratku u klub Rubin iz Kazanja, Mirlind Daku će se suočiti sa žestokom novčanom sankcijom. Očekuje se da će klub ozbiljno kazniti fudbalera zbog njegovih nedoličnih postupaka na Evropskom prvenstvu. Ipak, Dakuov otac veruje da neće imati problema sa srpskim saigračima u klubu i da će situacija biti mirna.

Interesantno je istaći da je Mirlind Daku prošle sezone delio svlačionicu sa srpskim fudbalerima u klubu Rubin, poput Lazara Ranđelovića, Nikole Čumića, Uroša Drezgića i Bogdana Jočića. Takođe, klub je nedavno napustio Lazar Ranđelović, koji se vratio u matični Olimpijakos.

Albanija je, podsetimo, takmičenje na Evropskom prvenstvu završila već posle prvog kruga, pošto je u Grupi B zauzela poslednje mesto sa samo jednim osvojenim bodom, iza Hrvatske, drugoplasirane Italije i lidera Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading