MAJA ZBOG STANISLAVA SKOČILA U JEZERO: Cimeri je IZVLAČILI IZ VODE (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.06.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Markinkovićeva skočila u vodu kako bi doplivala do Krofaka koji je slavio momačko veče, svi u panici iščekuju šta će se sledeće desiti.

MAJA ZBOG STANISLAVA SKOČILA U JEZERO: Cimeri je IZVLAČILI IZ VODE (FOTO)

Foto: Printskrin

 Učesnica "Elite" Maja Marinković koja je unapreda najavila da će biti haosa u vezi venčanja njenog rijaliti partnera Stanislava Krofaka i njegove bivše devojke Mione Jovanović, ali su svi očekivali da će se prvo ustremiti na mladu.

Međutim, Marinkovićevu su vukle emocije, pa je završila u jezeru, kako bi doplivala do svog voljenog i upala na njegovo momačko veče. 

Republika

Foto: Printskrin

Maja Marinković preplivala jezero da bi upala na momačko veče

Iako se susdržavala celo veče, u jednom momentu proradila je stara Maja koja je ispunila svoje obećanje da će biti haosa, pa je preplivala jezero zbog Pantere.

Kada je skočila u vodu, Jovana Cijanović i Uroš Stanić pošli su za njom, kao podrška.

Iz vode su ih izvlačili Ivan Marinković i Luka Majčica, a Marinkovićeva je pobedonosno ušla u ''Dubiozu'', te sela pored budućeg mladoženje i poljubila ga, kako bi obeležila teritoriju.

Republika

Foto: Printskrin

Ivan Marinković i Luka Majčica izvlače cimere iz vode

Ostala je da se provodi sa momačkom ekipom, a svi iščekuju njene sledeće korake.

Podsetimo, Maja Marinković, u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem, nije štedela reči kada je reč o svadbi Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka koja će se uskoro održati u "Eliti".

 Iznela je svoje iskrene emocije i detaljno prokomentarisala situaciju iz svog ugla, te uživo u programu najavila da će biti vanrednog stanja i haosa na imanju u Šimanovcima.

Jeste mi bilo u početku neprijatno, sada mi je zabavno jer vidim da je Stanislav shvatio... On je meni mnogo drag, ja sam prema njemu iskrena, on je neko ko je ovo shvatio kao igricu, kao zadatak. Sve sam ja pitala što me intresuje, čak mi je i obećao da se neće ponašati kako ne treba. A što se tiče nje, iskompleksirana je, ljubomorna je, ona je jedna folirantkinja, pravi od ovog čoveka ludaka. Zamisli da budeš u vezi sa nekim toliko, bivši dečko kaže da gledaš, ona ćuti kao mula. Sedeću pored svog bivšeg dečka za stolom, oni će odraditi formalno taj zadatak. Ja nemam mrtvačku energiju, ja sam kao živa vatra -  poručila je Maja kada je objavljeno venčanje

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kole

26.06.2024 11:32

Nije ona zaplivala zato što je zaljubljena nego zato što nije u centru pažnje. Ponovo pita Milana za Cara. Sujeta je čudo, zamisli da nju neko ostavi kao Stanislav, a nijedan je do sada dečko nije priznao za devojku. Ona je strašni blam, sramoti ženski rod. Prvi put da produkcija reaguje pravilno prema njoj. Nema više smisla gledati njeno nepoštovanje pravila. Konstantno napušta sastanke, sklanja bubicu pola ne čujemo šta govori. Sto je previše, previše je. Zaštićena kao beli medved.