MIONA I ŠA U NIKAD VRELIJOJ AKCIJI! Napravili haos pod jorgan-planinom! Sve se treslo posle svadbe s njenim bivšim!

Autor:

Zadruga

02.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je bio van sebe sve dok se priča nije završila, a nedavno se oglasio i njegov otac Zoran Aleksić.

MIONA I ŠA U NIKAD VRELIJOJ AKCIJI! Napravili haos pod jorgan-planinom! Sve se treslo posle svadbe s njenim bivšim!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici "Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša konačno su stigli da imaju vreme za sebe, pa su se tako prepustili strastima pod jorgan-planinom! Naime, njih dvoje nisu marili za cimere oko njih, te se hemija rapslamsala, a oni su se potpuno prepustili.

Posle haosa oko Mionine svadbe sa Stanislavom, Ša polako dolazi sebi s obzirom na to da je jedva podneo činjenicu da moraju da ispune tako težak zadatak u rijalitiju. 

Reper je bio van sebe sve dok se priča nije završila, a nedavno se oglasio i njegov otac Zoran Aleksić, koji se uključio u emisiju i rekao kakav je njegov utisak po pitanju cele situacije. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Kad god sam gostovao kod vas u emisiji bili ste korektni prema meni i sada ste mi postavili korektno pitanje. Naravno da sam ponosan na njega, jedino mi je žao što nije sniman taj deo gde je on pevao i učestvovao u programu, kada je rekao Bebica da je pokazao ko je Nenad - rekao je Kiza voditeljki Dušici Jakovljević, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

Cela situacija je mnogo zdravija nego što je bila. Svi znamo kako su se ponašali, ono je bilo mučno za gledati. Sada smo i mi shvatili napolju neke stvari, tako da se nadam da će od sada samo bolje da bude.

Podsećamo, bivši partneri i sadašnji učesnici rijalitija Miona Jovanović i Stanislav Krofak dobili su od produkcije ružičaste televizije specijalan i nimalo lak zadatak.

Zadatak je bio rijaliti-venčanje, gde su Miona i Stanislav izgovorili sudbonosno "da" pred rijaliti-matičarem.Od subote uveče su izolovani van imanja u Šimanovcima, gde kao sveže venčani provode dane u jednom beogradskom hotelu. Njih dvoje sve vreme igraju Igru istine, prilikom koje razgovaraju o svom naglo prekinutom odnosu i odgovaraju na pitanja koja već mesecima interesuju čitav auditorijum. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
eror

02.07.2024 11:19

pevacica u pokusaju ni malo naivna za 24 godine, drska i umisljena bez ikakvog pokrica, ista Maja samo prikrivena

Poki

02.07.2024 21:50

Mala uobrazena i pokvarena seljoberka i prolupai bivsi reper SHAshav dotakli dno dna