Ša doživeo nervni slom pred kapijom rijalitija! SUOČAVANJE SA MIONOM nakon medenog meseca ispunjeno strepnjom!

Autor:

Zadruga

01.07.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper potpuno izgubio poverenje u svoju devojku!

Ša doživeo nervni slom pred kapijom rijalitija! SUOČAVANJE SA MIONOM nakon medenog meseca ispunjeno strepnjom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svanuo je još jedan sunčan dan u najpopularnijem takmičenju u regionu, a stanarima "Elite" se još uvek nisu sasvim slegli utisci sa rijaliti venčanja, koje se odigralo na velelepnom imanju u Šimanovcima, vikenda koji je za nama.

Nenad Aleksić Ša popio je kafu sa Terzom i Matorom, te im je priznao da ne zna kakav ishod medenog meseca da očekuje, kao i njegovog odnosa sa Mionom kada se ona bude vratila iz hotela.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

-Tuga, moj Terza - rekao je Ša.

 

-Vidi ga što čeka svakog trenutka da se otvori kapija- rekla je Matora.

-Ma šta čekam, ne znam šta da očekujem - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović, Stanislav Krofak

Podsećamo, Stanislav Krofak i njegova bivša devojka Miona Jovanović su izgovorili sudbonosno "da" pred rijaliti matičarem, a Nenad Aleksić Ša  veoma teško podnosi ovu situaciju. Nenad se sve vreme nadao da će Miona odbiti ovaj zadatak, ali ona nije želela da plaća kazne zbog njegove ljubomore. Svesna je da je potpisala ugovor pred ulazak u rijaliti i da treba da poštuje pravila koja važe na imanju. Ša je priznao Mioni da mu je teško i da ga je sramota zbog celokupne situacije. Našalio se da je on njen ljubavnik i da je udaje za drugog muškarca.

Bivši Partneri Miona i Stanislav su nakon rijaliti venčanja otišli u hotel i gde su sve vreme igrali igru istine u kojoj su odgovarali na ona pitanja koja najviše zanimaju čitavu javnost.

Nenad Aleksić je jako teško podneo ovu čitavu situaciju i ne prestaje da se žali na subinu svojim cimerima, a u nekoliko navrata je hteo i da napusti rijaliti. Kako će podneti suočavanje sa drevojkom nakon što je vreme provela sa bivšim, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading