STOP BOLEŠTINAMA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Reperove bivše se udružile, pa zatražile pomoć - šalju ga na LEČENJE!

Autor:

Zadruga

03.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu.

STOP BOLEŠTINAMA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Reperove bivše se udružile, pa zatražile pomoć - šalju ga na LEČENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, juče se oglasila putem Instagram profila, gde je zatražila pomoć, odnosno zamolila nekoga da stane na put reperu i njegovoj novoj izabranici Mioni Jovanović, koji je svakodnevno spominju u rijalitiju iako Vanja nije deo istog.

Međutim, javnost je iznenadila Tara Simov, koja je odmah tu Vanjinu objavu podelila, uz isti komentar. Po svemu sudeći, Nenadove bivše su se sada udružile da bi zajedničkim snagama pobedile Ša s obzirom na to da reper ne prestaje da ih komentariše, i to u negativnom kontekstu:

- Molim da Nenada Aleksića i Mionu Jovanović neko malo opameti i objasni da ja nisam s njim u vezi, pa da moje ime ne ispuštaju iz usta! Dosta više s lažima i boleštinama od Nenada Aleksića Ša, repera u pokušaju. Nadam se da će potražiti stručnu pomoć jer mu želim od srca - napisala je Vanja Ignjatović surovo na Instagram storiju, a Tara je ovu objavu podelila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov

Podsetimo, Stanislav je otkrio sve detalje odnosa sa Vanjom, Nenadovom bivšom ženom, te je i priznao da ga ona čeka da izađe iz rijalitija.

- Zanima me da mi kažeš o Vanji, Nenadovoj bivšoj. Mi smo čuli da ste vi bili zajedno, otprilike znamo kakav je ona profil osobe. Nije da ne postoji priča jer ti je za rođendan poslala nešto - rekla je Miona.

- Ona se meni javila na neki stori, krenulo je dopisivanje šta se dogodilo, rekla mi je: "Šta je tebi Miona napravila, šta je meni on napravio." Krenule su poruke, pa pozivi. Često smo se čuli telefonom i to je to više-manje - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading