TRUDNICA ULAZI U "ELITU 8" Partner joj spremio ŠOK-IZNENAĐENJE pred novu sezonu rijalitija! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Zadruga

14.07.2024

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza planira da iznenadi Milicu veridbom!

Borislav Terzić Terza je nakon napuštanja "Elite 7" večeras otkrio da je spremio posebno iznenađenje za svoju trudnu partnerku Milicu Veličković, koja je posle njega izašla iz finala. Naime, Terza planira da veri svoju izabranicu, a progovorio je i o učešću u osmon sezoni popularnog rijalitija. 

- Sad je u četvrtom mesecu Milica, primirili smo se kad smo saznali, kao da smo u braku. Bila je nervoznija malo, ja prećutim, čekamo bebu, nema više mesta onakvim scenama kakve smo imali - rekao je Terza, pa dodao:

- Još nisam svestan da ću postati tata. Milica je sama izlazila, još nisam video ultrazvuk. Danas nam je 10 meseci veze, u ponedeljak idemo u bolnicu. Ne znamo još pol. Šta god da bude, nek je živo i zdravo, ja ću biti srećan. Planiramo venčanje, napraviću veridbu ubrzo, bićete obavešteni o svemu. Biće gala, za odabrano društvo. Ona to još ništa ne zna. Sve će da bude organizovano, restoran, muzika. Iznenadiću je, neće ništa znati - ispričao je on.

Republika

Foto: Foto Dragan Kadic

Terza nakon napuštanja "Elite"

- Odmah idem u ponedeljak, utorak po prsten - rekao je on.

- Ona će sad otići kod majke, ide malo na more sa njom. Ja ću da idem kući da sredim sprat, trebaće nam para. Goreće sve u Kaluđerici. Planovi za dalje videćemo, nešto nagoveštavaju za "Elitu 8". Ušli bismo, ali treba sve stvari da se poklope. Jako je teško biti tamo sa ljudima. Nespavanje, vređanje. Možda apartman, pa da ona bude odvojena. Mora odvojeno u toalet. Ali moram da se zahvalim produkciji, stvarno su joj omogućili sve, šta god da joj je trebalo stizalo je za pet minuta - rekao je Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading