JOŠ 24 SATA NAS DELE OD POČETKA "ELITE 8": Ovo su svi takmičari koji su danas smešteni u karantin pred VELIKI SPEKTAKL (GALERIJA+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veće rijaliti zvezde će u Belu kuću ušetati direktno.

JOŠ 24 SATA NAS DELE OD POČETKA "ELITE 8": Ovo su svi takmičari koji su danas smešteni u karantin pred VELIKI SPEKTAKL (GALERIJA+VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Nova sezona rijalitija "Elita 8" počinje u subotu, 7. septembra, spektakularnim otvaranjem koje počinje u 21 sat na televiziji Pink.

Ovogodišnja sezona donosi mnogo iznenađenja kako za takmičare, tako i za gledaoce koji će imati priliku da prate njihove avanture kroz narednih 10 meseci.


Ekipa Republike bila je danas ispred hotela gde su budući elitari smešteni u karantin i na licu mesta zabeležila dolazak na desetine takmičara koji će se sutra useliti u Belu kuću.

Među njima su već poznata lica iz prethodnih sezona, poput Uroša Stanića, ali i potpuno novi učesnici koji će se publici tek predstaviti u narednom periodu.


Dolazak para Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice izazvao je neočekivane emocije, jer je Bebica odustao od učešća u rijalitiju, iako se pretpostavljalo da će ući zajedno sa svojom partnerkom.

Takođe, pred kamerama su se pojavili i Nikola Grujić i Milana Šarac, čiji je odnos javno bio u centru pažnje zbog preljube tokom prethodne sezone.

Jedno od interesantnih novih lica u ovoj sezoni je Matea Stanković, koja je već privukla pažnju svojom energijom i samopouzdanjem. 

Publici će se sutra predstaviti i Ana Nikolić, koju su mnogi upamtili kao Gibu Vasića, pre promene pola. Ona je za naše kamere pokazala skeniranu ličnu kartu na kojoj je jasno upisano da je sada osoba ženskog pola.

Pred ulazak u karantin Jelena Nedeljković, poznatija kao Mrvica, doživela je emotivni slom, pokazujući koliko su ovi trenuci važni i emotivno izazovni za takmičare.

Crnogorac Nikola Škatarić koji je dovođen u vezu sa Majom Marinković, a u karantinu je zapao za oko i mlađanom Urošu Staniću, takođe se smestio danas u vilu iz koje će se useliti u Belu kuću.

Među budućim učesnicima osmice je i Marko Zec koji se na sistematskom bio zalepio za Mateu, ali je u karantin ušao sa drugom devojkom. 

Iako je navodno zauzet, to ga nije omeo da flertuje sa budućim cimerkama, pa je ostvario veoma blizak odnos i sa Sarom Savokom Stijović.

Trudna Milica Veličković se u suzama oprostila od svog verenika Borisava Terzića Terze i ispratila ga sa listom uslova koje ne sme da prekrši.

Pored njih, dosta je i onih takmičara koji će se direkno pojaviti na samom otvaranju "Elite 8" jer po ugovoru koji su potpisali sa produkcijom oni nisu u obavezi da prethodno borave u karantinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading