HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ! Uslikao šta je zatekao ispred kuće! Stefan u Eliti nema pojma šta se dešava (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.09.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klip na društvenim mrežama su mnogi komentarisali!

HITNO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ! Uslikao šta je zatekao ispred kuće! Stefan u Eliti nema pojma šta se dešava (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Otac učesnika Elite 8 Stefana Karića, Osman Karić, redovno komentariše dešavanja u rijalitiju, a sada je mnoge iznenadio na Instagramu. Naime, on je snimao dvorište i svoju vilu, a onda je pokazao šta je parkirano ispred kuće.

Naime, ispred kapije se nalazio auto i brodić na prikolici, pa sada nije poznato da li je Osman pozajmio ili pazario sve ovo. 

Foto: Instagram printscreen

Objava Osmana Karića

 

Klip na društvenim mrežama su mnogi komentarisali, a u isto vreme se spekuliše i o tome da li postoji mogućnost da Osman postane deo ekipe koja boravi na imanju u Šimanovcima, ili ipak ne želi rijaliti priču. 

Foto: Instagram printscreen

Objava Osmana Karića

 

Podsećamo, Stefan Karić trenutno boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima i učestvuje u osmoj sezoni rijalitija "Elita", dok se njegov otac Osman svakodnevno oglašava putem svog Instagram profila. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman Karić

 

Njegove objave uvek privuku pažnju, što je slučaj bio i sa novom fotografijom, kojom je otkrio novu učesnicu pomenutoj rijalitija. Naime, u njegovoj vili je bila Nataša Moskva, a Osman je otkrio da ulazi u Elitu i da je spremna za pravi šou.

- Elita koja ulazi na... - napisao je Osman Karić uz fotografiju Nataše Moskve.

- Što se tiče Stefanovog učešća u rijalitiju, za sada sam zadovoljan, mada je suviše kratak period njegovog bitisanja tamo. Nadam se da će se pokazati uz najboljem svetlu, ali kao i sami znate, to je zatvoren prostor, različiti ljudi i ćudi, situacije iz časa u čas - započeo je Osman za naš portal.

Osman je prokomentarisao Stefanovo odnos sa Sofijom Janićijević, koja je flertovala sa Stefanom, a onda brzo prešla na zauzetog Borislava Terzića Terzu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading