JEZIVI DETALJI O MILJANI KULIĆ! Išla kod VRAČARA da joj BAJAJU, a onda je otkrila OVO!

Autor:

Zadruga

25.09.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o životu Miljane Kulić izašli na videlo.

JEZIVI DETALJI O MILJANI KULIĆ! Išla kod VRAČARA da joj BAJAJU, a onda je otkrila OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen

Miljana Kulić se trenutno nalazi na raskršću životnom, jer treba da odluči da li će ponovo abortirati dete ili će izneti trudnoću. Iako je imala prvih dana podršku oca deteta, Lazara Čolića Zola, situacija je izmakla kontroli, a dodatno je uništilo to što je njena majka Marija Kulić protiv trudnoće. 

Marija je u emisiji ,,Amidži šou" iznela detalje porodične tragedije, te je priznala da je svoju ćerku Miljanu vodila kod baba vračara, kako bi joj uklonili strah, ali da to nije pomoglo. 

Foto: Amig show

Marija Kulić u emisiji Amidži šou

 

- Ona je bežala iz škole, pravila je problem, taj događaj je u njoj napravio problem u odrastanju, da bi bila sa mnom, to je bio okidač, ona se odlično seća. Vodila sam je svuda da je baba bajaju, psihologa, ali su ostale posledice trajne. Taj njen oblik straha se preobrazio u jedno psihičko stanje, a to stanje je takvo, ja sam se nadala da će biti bolje, ali nije, čini mi se da je sve gore i gore. Bila sam protiv njenog ulaska u rijaliti, pogotovu ove, njoj je zadovoljstvo, ona jedva čeka da počne rijaliti i njoj je dosadno kod kuće. Ne znam da li mi je lakše kada je sa mnom ili kada je u rijalitiju. Tako je teška, može da bude slatka, mila, draga, ali ume... To najbolje zna produkcija, Miljana na kapiju, misli da joj je producentkinja mama... 

Foto: Amig show

Marija Kulić u emisiji Amidži šou

 

- Ovo nije prvi put da se ja ne slažem sa Miljaninom trudnoćom, sa prvom kada se rodio Željko, apsolutno sam je podržala u svemu, znajući da će sva obaveza pasti na mene, zbog Miljane kakva takva je, svi vidimo da je euforična, nestabilna, nekad u depresiji, njen sklop ličnsoti je takav, da jednostavno ne može samostalno apsolutno malte ne ništa da uradi, uvek se oslanjala na mene, razlog koji je. Na današnji dan je meni umrla mama, kada je Miljana imala 12 godina. Miljana u strahu da ni ona izgubi mamu i ona se tada veže za mene, to je bio taj trenutakgubitka moje majke i gledajući mene tužnu, nisam mogla da sakrijem tugu za majku - počinje Marija u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading