JEZIVA PROGNOZA O NENADU ALEKSIĆU ŠA! Bivša rijaliti učesnica ga ocrnila, pa otkrila šta ga čeka u budućnosti!

Autor:

Zadruga

24.09.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana je ovim rečima šokirala mnoge!

JEZIVA PROGNOZA O NENADU ALEKSIĆU ŠA! Bivša rijaliti učesnica ga ocrnila, pa otkrila šta ga čeka u budućnosti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša rijaliti učesnica Žana Omnia rešila je da skrozu raskrinka Mionu Jovanović i njenog dečka Nenada Aleksića Ša, te je dala svoj sud o njihovom dosadašnjem odnosu. Ona tvrdi da će Miona da završi u ludnici i da Ša samo koristi kako bi napredovala u karijeri, te i da sa njim ne planira da pravi porodicu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Nenad Aleksić Ša

 

- Ispratila sam dobro šta se trenutno dešava sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša i ništa me nije iznenadilo. On će na kraju da završi u ludnici zbog nje. Koliko mogu da vidim, Miona je ta koja non stop pravi probleme. Ako su zajedno ušli da zarade novac, onda ona ne treba da u međuvremenu da mu nameće to da nije trebalo da ulaze zajedno i da je sve greška. Nadam se da će Ša biti pametan, da neće bežati i da se neće okolo zaduživati. Mioni mora odmah da objasni gde su došli i zbog čega. Meni je svakako malo i žao Ša. Ona njega samo koristi i ne planira koliko znam da mu rodi dete - rekla je Žana za Star. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Žana Omnia

 

Podsetimo, u toku emisije "Nominacije" u rijaliitju "Elita 8" ukućani su se našli pred teškom odlukom - da li će nominovati Slađu Lazić Poršeline ili Nikolu Škatarića. Naime, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su ti došli na red da saopšte svoje nominacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Reper je izneo svoje mišljenje o dvoje nominovanih ukućana, ističući Nikolin šmekerski stil i odnos prema ostalima. Ipak, izrazio je zabrinutost zbog Nikoline "tempirane bombe" i prepoznao je potencijalni fitilj koji bi mogao da se upali. Jovanovićeva je takođe izrazila zabrinutost za Nikolom, primetivši njegovu potencijalnu kratkotrajnu narav, te prednost dala cimerki.

 BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading