KARAMBOL U ELITI! Munjeza potkačili cimeri, on urlao za crnim stolom! Evo šta ga je izbacilo iz takta!

Autor:

Zadruga

24.09.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na drugom mestu liste najvećih razočaranja našao se pevač Nikola Grujić Gruja.

KARAMBOL U ELITI! Munjeza potkačili cimeri, on urlao za crnim stolom! Evo šta ga je izbacilo iz takta!

Foto: Printscreen/PINK

Učesnik Elite 8 Danijel Dujković Munjez napravio je haos nakon što je u rijalitiju nakon što mu je saopšteno da je učesnik koji je najviše svojim dosadašnjim ponašanjem razočarao publiku i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, voditelj Milan Milošević saopštio je učesnicima u emisiji ''Pretres nedelje'' da je po glasovima publike osoba koja je najviše razočarala Danijel Dujković Munjez.

- Šta misliš, ko je najviše razočarao naciju? - upitao je voditelj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danijel Dujković Munjez

- Razmišljam, ali ne znam. Moguće da je Marko Zec - istakao je Karić.

- Ne. Reč je o Munji - istakao je voditelj.

Foto: printscreen/RTV Pink

Danijel Dujković Munjez

- Nije mi jasno što se ja nalazim na prvom mestu. Ovde nikog nisam uvredio, apsolutno! Ne mogu da shvatim da se tako postave stvari, a svi znaju koliko sam svoj i koliko uvek gledam da sve bude kako treba! Naravno da me nerviraju ovakve stvari i naravno da penim, to je za očekivati, ali baš me briga - istakao je Munjez.

Podsećamo, tokom proteklog dana, učesnici takmičenja "Elite 8" imali su priliku da izraze svoje razočaranje izborom osoba koje su ih najviše razočarale. Kao i uvek, publika je imala priliku da učestvuje u ovoj odluci putem glasanja. Nakon sabiranja glasova, najveći broj je otišao Danijelu Dujkoviću Munjezu, koji se trenutno nalazi na vrhu liste najvećih razočaranja gledalaca.

Foto: Printscreen/PINK

Danijel Dujković Munjez

Na drugom mestu liste najvećih razočaranja našao se pevač Nikola Grujić Gruja.

Njegovo ime takođe je izazvalo značajnu pažnju javnosti, a njegovo mesto na listi svedoči o tome koliko je publika bila razočarana njegovim postupcima.

Treće mesto na listi najvećih razočaranja gledalaca zauzeo je Borislav Terzić Terza. Njegovo ime takođe je privuklo značajnu pažnju, a njegovo mesto na listi svedoči o tome koliko su gledaoci bili razočarani njegovim ponašanjem, posebno zbog odnosa sa cimerkom Sofijom Janićijević, s obzirom da je kod kuće ostavio trudnu Milicu Veličković.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading