Da li će napredni Nokia telefon DA IZUVA SA CENOM?!

Autor: benchmark.rs

Razonoda

26.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je HMD Global već objavio neke svoje premijum Nokia telefone, cenovno oni više pripadaju srednjem segmentu tržišta, u poređenju sa premijum modelima proizvođača kao što su Samsung, LG, Motorola, Huawei i neki drugi Android vendori. Apple je već neko vreme u vrhu, kada su cene top modela u pitanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nakon objave Nokia 8 i Nokia 8 Sirocco telefona, HMD planira da u narednim mesecima predstavi još bolji telefon iz premijum segmenta. Nokia 9, ili koje god drugo ime finska kompanija bude upotrebila, bi trebalo da bude u cenovnom rangu oko 1000 dolara, što je značajno povećanje u odnosu na 700 dolara koliko je Nokia 8 model imao po objavi.

Kako bi opravdao pomenutu cenu, HMD će morati da donese popriličan broj poboljšanja u novi telefon, uključujući i primamljiv dizajn koji bi se takmičio sa konkurencijom.

Glasine sugerišu da Nokia 9 neće imati izrez u ekranu, ali da će imati kameru kompanije Light sa nekoliko sočiva. Telefon će najverovatnije imati Qualcommov najnoviji čipset i solidnu količinu RAM-a i skladišnog prostora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading